![]() |
Quote:
|
buky ubica s dječijim licem
jbm ti repu ubićeš me sa ovim bakanalijama :bonk::bonk::bonk:
|
Quote:
|
evo mene opet u kučerku...imam i nešto para u novčaniku al od svih ovih silnih tamburaša na ovom forumu, ne moš` sastavit ni jedan ...a ja bih opet one najskuplje...mesečina al meseca nema...
|
...opet prazna ova naša birtija...eto, ja ću još jednu čašu..pa odoh tražit drugi kućerak...možda tamo svira neka banda odabrana...a ja još nisam našo šta mi duša traži,jednu ružu iz mladosti rane...ta se ruža mojom zvala, ta je ruža za me cvala..a ja je ubro..pa je bacio..zbog nje mi je srce prokleto..ona je suza koju nisam isplako...
|
Konobar daj vina i donesi čaše da nazdravimo za naše ZG tamburaše i ostale forumaše i uspješan koncert naravno živili :eatdrink::ples::ples::ples:
|
...večeras se održavaju dva Bunjevačka prela...jedan u Subotici, drugi u Baji u Mađarskoj i na oba će vjerujem biti...a šta reči, nego odlično...a ja sjedim sama u ovom kućerku i pjevušim sebi u bradu...gdje ste noći, gdje ste dani i voćnjaci procvjetani...
|
...gdje ste moji tamburaši...gdje ste đermi i salaši... pjevušiš sama u bradu nakon što si otišla iz jednog drugog kućerka... gdje su svi bili rumeni od crvenog vina i mirisali na karanfilić :-):top:
|
...ne pitaj me tu pred svima..dok po rosi s ciganima, brilijante za kravate biram...ne pitaj me što na kraju svi kerovi za mnom laju..ne pitaj me nikad zašto sviram...
|
Nije me bilo dosta dugo, runda za s'e...
Vidim da se tu toči nešto opako... Ipak, ostajem na pivi...:pivo: |
...dajte vina hoću lom..:ples:
|
amo vino, vodu
slavimo stotu stranicu i.... ...činjenicu da ću po treći put postati otac.;) |
Quote:
meni samo čašu molim... |
Quote:
|
Quote:
čestitke onom ko je otvorio ovu birtiju i čestitke trostrukom tati. :top: Quote:
|
Quote:
U "ekipi" +3 (i više) sam odavno... You wellcome... Saznat' ćeš za koju godinicu što je to PTRS (post traumatski roditeljski sindrom), ali sva sreća imamo mi još glazbu kao lijek...:krez: Trebalo bi možda osnovati socijalnu grupu +3 ili slično, Maestro? |
Quote:
moglo bi se reći da bi grupa 3+ brojila 3+ članova. :krez: |
evo i tisućiti post u kućerku!:pivo: čestitke tati!:top:
može jedan čaj, ipak je jutro!:krez: |
...molitva je za me..da ti oči gledam
s tugom ja se borim što sam posto bijedan... |
eo i konobar je ošo izgleda da ja danas zakljucavam a prvi put sam vamo i da ne zaboravim eoo runda cjelom bircu..
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 19:43 sati. |