![]() |
Kakva je to suša... Jel' radi uopće kućerak?... Pušačima dozvoljen ulaz?... Daj jedno karlovačko, mlako da se otrijeznim... :pivo:
|
Quote:
|
Quote:
Nego, da se otvori jedan kvazipsihijatrijski odjel... Tamo je pušenje dozvoljeno... :o |
sad si se...
Quote:
|
moglo bi se dogoditi da nam zabrane i cigaru drzati u ustima kako su stvari krenule...
evo ga boulou ferré, godinama ju drzi u ustima ali ju vise ne zapali : http://fr.youtube.com/watch?v=8H8umx...eature=related ima li trappista u ovoj kafani ? |
šljivac je, dok smo svirali skupa znao držati nezapaljenu cigaretu u ustima, cijelu probu... nije pušio nikad, pa ni sad :krez: ali je uvijek imao cigaretu uz sebe.
znalo se dogoditi da pušači ostanu bez cigareta, onda bi nastala otimačina za tu njegovu cigaretu. :bonk: nego, treba otvoriti neku terasu ili bašču u ovom kućerku. i staviti natpis dozvoljeno pušenje... |
Quote:
|
Quote:
|
Kolko ja vidim ovdje ce se za koji dan pojavit i tema "Drustvo lječenih alkoholičara"... zivili...
|
Ajde uz jutarnju kafu svima cugu na moj račun...
Evo i vama malo ko želi..:cake: Živeli..:pivo::eks::eatdrink: |
Quote:
sretan rodjendan. |
Quote:
|
Aloo, punoletni!
Pa srecan rodjendan!!!
|
Evo ljudi da i ja dok mi neko nije pobrisao koji post, počastim za 1000. post istina da je od tih 1000 njih 10 doprinjelo radu ovog foruma al kaj sad:top:
Evo može meni jedna dobra viljamovka a ostalima po volji:) |
Quote:
...još jednu nulu brzo dodao....:top::top::top: |
Čestitam, Matija, dobro nam došao u klub 1000+ :D
|
fala, fala moram ovo napisat da nebi neko izbrisao koji post pa bi ispalo bezveze :):)
|
I ja ti čestitam! :D Bum i ja jednu viljamovku kad je već u igri... :D
|
Čestitke za 1000. ti post:cool:
ja ču jednu lozu molim lijepo :eatdrink: |
Daj mi jednu ljutu pa idem u čestitare
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 18:48 sati. |