![]() |
faljen Is's i Marija:D
|
Quote:
Nisam dugo pila, a sad mi se svega skupilo pa bi mi baš dobro došlo nešto žestoko... :D:D:D |
Quote:
|
Teški bed...
Eeeeej....
Daj prvo rundu za s'e... Onda meni nekaj oštro i metni gajbu karlovačkog da se grije... Stvarno mi je pun kufer svega, kakvo je trulo vreme došlo... Daj i muziki litru i vodu, nek' se odmoriju...:eks: |
netko tu spominje viljamovku... može. :)
i ako netko zna, proizvodi li još fructal onu svoju viljamovku. meni je bila odlična, bolja od fruteka. a dugo je ne vidim na policama dućana. :( dobra je rakija, a slovenija nije daleko odavde. pa ako netko zna da mi kaže, da ne idem bezveze tamo. zlajo? ti živiš u pograničnom području. mogu ja i preko laduča u dobovu ako treba :D |
Ah, te kruške...
Quote:
PS: Znalci kažu da je bolje od slovenskog "hruškovog alkoholnog žganja" prava domača prepečenka od hruški TEPKI... (Čitaj kruška, sorta: tepka)...:eks: U cjelosti se slažem sa njima (bio, vidio, degustirao, patosirao)... Naime, kvaka je u tome da se moraju prvo odvojiti lakše frakcije (kao npr. metilni alc. i patoke), što maheri znaju, pa je sve OK i više od toga... Mmmmmm...:top: |
Da se i ja uklopim u raspravu. Moj stari svake godine napravi pravu vilijamovku i vrhunska je. Tako da kad svratite do mene obavezno ćete biti u prilici, da je probate - kod mene je uvjek ima.
Fructal još uvjek radi vilijamovku, trgovski naziv je Prior Vilijamovka. Možete je napraviti i sami, etilni alkohol destilirana voda i aroma od vilijamovke, tako je pravi većina firmi, a prodaju kao naravnu prepečenicu.:down: Za očuvanje naravne arome viliamovka ne smije biti preoštra, najaromatičnija je, kad ima oko 38-39 vol% alkohola. Ima i nekoliko caka oko pripremem voća, a o tome neću sada! Na zdravlje tvoje u grlo moje!:krez: I. |
Quote:
:sad: :razočaran: sad trebam popit nešto za utjehu. |
dobar vam dan svima, ovaj nedjeljni. nadam se da ste se naspavali, ako ste sinoć svirali:top:
|
sve birtije obišla sam smirila se nisam.....opa, okrenula bum rundu, sve za slavni povratak a i žednaaaa saaam ko čaša bez dna!, molim lijepo litru i vodu za me a za ostale po izbboru!
|
Čovječe pa šta je ovo sve prazno :eek:
a niš konobar daj mi litru i vodu. Popij i ti nekaj dok netko ne navrati i reci muzici da nekaj zasvira :harm::gita::bend: |
živjeli vi meni
baš gledam ko je sve na forumu, pa, klas i pišta, jel vam teško na poslu, ha;) |
Quote:
inače da se pohvalim...radim i ja .... hehe, sa studentima...držim vježbe iz fizike koje su u tijeku....:krez: živjeli |
jel navraćao tamiš danas ovdje?
rekao je da će okrenuti turu. |
Quote:
|
Quote:
|
Sunce mu kalajisano!!!
Brzo...tura za sve!
... pojacajde s duplim vinjakom...i ostavi flasu!:krez: |
poštovano članstvo
nisam znao di da pitam, pa pitam ovdi. ide li neko na 100 cigana večeras, pa da odemo na neku cugu, ha? |
idem ja.. dogovorio sam vec cugu prije, ali mogli bi poslije...:krez:
|
E bok čuj daj mi jedan gem pa gibam malo sam u žurbi svratim poslije :eatdrink:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 18:51 sati. |