![]() |
lose strane
Jos bi covjek pregrmio sve, i 100 puta sviranje iste pijesme, vjesenje pijanaca i tako zvanih BOB DAVITELJA:mad: , ili gaza na kojima ste totalno nepotrebni i ljudi vas uopce ne dozivljavaju, malo love, nista tala:sad: , sve bi pregrmio ali nikako bas NIKAKO ne mogu mirno preci preko navlacenja za rukav kad je gaza gotova:bonk: , to mi je najgora stvar na svijetu, dode mi da poludim :angry: kad je sve gotovo i onda se UVIJEK nade netko tko ce ti reci nesto tipa daj jos, niste bili u redu, premalo ste svirali, pauze su vam preduge. i zato DAJTE JOS, dode mi da uzmem toljagu i:bonk: :down:
|
Mislave, mislim da ovaj smajli bolje paše - "dođe mi da uzmem toljagu i... :violent: " :D
|
lose strane
Quote:
Vidim da si dobio mail, jel ti dobra izvedba? |
Quote:
|
lose strane
Quote:
Danas sviramo na otvorenju nekog birca i nadam se da nas nece jako tlaciti kad ce biti vrijeme odlaska |
Zato je najbolje dogovoriti plačanje po satu, kolko sati sviraš tolko ti plati i to je to, to mislim naravno na privatne fešte. Onda ti je i bolje da ostaneš što duže. To je moje mišljenje.
|
lose strane
Quote:
|
Quote:
inače, čini mi se u redu, samo nije uvijek moguće tako dogovoriti. |
placanje
Quote:
|
Quote:
|
sta 4 sata dve hiljade i onda dalje petsto po satu? :krez:
|
placanje
Quote:
|
Izgleda da sam ja pokrenuo temu koja ne spada tu i zbog toga se ispričavam.
|
Quote:
|
Quote:
|
aha, dakle vas je 5.6 u bendu?
|
Hehe, znaš onu seriju "2.4 djeteta" :bonk:
Exerov bend se možda zove "5.6 tamburaša":ples: :D :D |
heh, da, ali izgleda da sam ja ipak zamutavio malo..umjesto rijeci "ostalo" ja sam bio procitao "odnosno" pa otud moja konstatacija :) sorry exeru..
|
Quote:
|
Quote:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 13:11 sati. |