Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Tamburaški život (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=28)
-   -   mrzim na svirci (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=339)

Mislav 06-04-2007 00:21

lose strane

Jos bi covjek pregrmio sve, i 100 puta sviranje iste pijesme, vjesenje pijanaca i tako zvanih BOB DAVITELJA:mad: , ili gaza na kojima ste totalno nepotrebni i ljudi vas uopce ne dozivljavaju, malo love, nista tala:sad: , sve bi pregrmio ali nikako bas NIKAKO ne mogu mirno preci preko navlacenja za rukav kad je gaza gotova:bonk: , to mi je najgora stvar na svijetu, dode mi da poludim :angry: kad je sve gotovo i onda se UVIJEK nade netko tko ce ti reci nesto tipa daj jos, niste bili u redu, premalo ste svirali, pauze su vam preduge. i zato DAJTE JOS, dode mi da uzmem toljagu i:bonk: :down:

Hrvoje 06-04-2007 00:31

Mislave, mislim da ovaj smajli bolje paše - "dođe mi da uzmem toljagu i... :violent: " :D

Mislav 06-04-2007 00:40

lose strane

Quote:

Originally Posted by Hrvoje (Post 12908)
Mislave, mislim da ovaj smajli bolje paše - "dođe mi da uzmem toljagu i... :violent: " :D

Istina Hrvoje to mi leti pred ocima svako jutro na kraju gaze!!!
Vidim da si dobio mail, jel ti dobra izvedba?

BAJA 06-04-2007 10:55

Quote:

Originally Posted by Mislav (Post 12905)
sve bi pregrmio ali nikako bas NIKAKO ne mogu mirno preci preko navlacenja za rukav kad je gaza gotova:bonk: , to mi je najgora stvar na svijetu, dode mi da poludim :angry: kad je sve gotovo i onda se UVIJEK nade netko tko ce ti reci nesto tipa daj jos, niste bili u redu, premalo ste svirali, pauze su vam preduge. i zato DAJTE JOS, dode mi da uzmem toljagu i:bonk: :down:

Ako nešto mrzim to je to!!!!!! Ajd još jednu, ajde još jednu, pa ovo je zadnja, ajd ti u tri pi***ke materine!! Što je najgore svi mrtvi umorni i sve se to vidi na facama, ali ovaj to ne jebe:bonk: :bonk: baš smo nedavno doživjeli takvu situaciju!! frajer pije i pije, nama već svega preko glave, žena ga vuče, ali jok!! moš se na trepavice postavit, kad neće neće

Mislav 06-04-2007 12:53

lose strane

Quote:

Originally Posted by BAJA (Post 12925)
Ako nešto mrzim to je to!!!!!! Ajd još jednu, ajde još jednu, pa ovo je zadnja, ajd ti u tri pi***ke materine!! Što je najgore svi mrtvi umorni i sve se to vidi na facama, ali ovaj to ne jebe:bonk: :bonk: baš smo nedavno doživjeli takvu situaciju!! frajer pije i pije, nama već svega preko glave, žena ga vuče, ali jok!! moš se na trepavice postavit, kad neće neće

A sto je najgore u zadnje vrijeme sve je vise toga, stvarno se ne sjecam kad smo gazu zavrsili kad je bilo dogovoreno i da smo u miru spakirali instrumente i otisli kuci.
Danas sviramo na otvorenju nekog birca i nadam se da nas nece jako tlaciti kad ce biti vrijeme odlaska

Basistakc 06-04-2007 13:00

Zato je najbolje dogovoriti plačanje po satu, kolko sati sviraš tolko ti plati i to je to, to mislim naravno na privatne fešte. Onda ti je i bolje da ostaneš što duže. To je moje mišljenje.

Mislav 06-04-2007 13:03

lose strane

Quote:

Originally Posted by Basistakc (Post 12939)
Zato je najbolje dogovoriti plačanje po satu, kolko sviraš sati tolko ti plati i to je to, to mislim naravno na privatne fešte. Onda ti je i bolje da ostaneš što duže. To je moje mišljenje.

Mi ti i naplacujemo po satu sve gaze vec par godina ali dode ono vrijeme kad bi isao kuci bez obzira na sve i svi ostali bi ali uvjek se nadu jedan ili dva pijanca koji bi ostali 2-3 tjedna najvjerojatnije iako vise od alkohola nista ne ciuju ni ne vide:bonk: :bonk: :bonk:

_maestro_ 06-04-2007 13:05

Quote:

Originally Posted by Basistakc (Post 12939)
Zato je najbolje dogovoriti plačanje po satu...

kao t-com... svaki započeti sat se plaća u punom iznosu. :krez:
inače, čini mi se u redu, samo nije uvijek moguće tako dogovoriti.

Mislav 06-04-2007 13:08

placanje

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 12942)
kao t-com... svaki započeti sat se plaća u punom iznosu. :krez:
inače, čini mi se u redu, samo nije uvijek moguće tako dogovoriti.

Sto se mog benda tice mi tako funkcioniramo vec 2 ili 3 godine i nema problema, vec i vecina nasih "stalnih klijenata":D da to tako nazovem zna kako naplacujemo i ne bune se

eXeR 06-04-2007 14:47

Quote:

Originally Posted by Mislav (Post 12945)
Sto se mog benda tice mi tako funkcioniramo vec 2 ili 3 godine i nema problema, vec i vecina nasih "stalnih klijenata":D da to tako nazovem zna kako naplacujemo i ne bune se

tako i mi.tj mi do 4 sata svirke imam cijenu, i sve duze po satu naplacujemo. al smo pre jeftini.

saky 06-04-2007 15:00

sta 4 sata dve hiljade i onda dalje petsto po satu? :krez:

Mislav 06-04-2007 15:52

placanje

Quote:

Originally Posted by saky (Post 12958)

No sto tome fali:D

Basistakc 06-04-2007 17:13

Izgleda da sam ja pokrenuo temu koja ne spada tu i zbog toga se ispričavam.

eXeR 06-04-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by saky (Post 12958)

ma .ne prva 4 sata svakome po 500 kn, ostalo 700 kn po satu pa tko oce oce,

Basistakc 06-04-2007 17:35

Quote:

Originally Posted by eXeR (Post 12970)

Ja sam novi pa ne znam u kojem bendu ti sviraš. Pa ako bi mogao napisati?

saky 06-04-2007 17:37

aha, dakle vas je 5.6 u bendu?

jaksa 07-04-2007 09:47

Hehe, znaš onu seriju "2.4 djeteta" :bonk:
Exerov bend se možda zove "5.6 tamburaša":ples: :D :D

saky 07-04-2007 10:15

heh, da, ali izgleda da sam ja ipak zamutavio malo..umjesto rijeci "ostalo" ja sam bio procitao "odnosno" pa otud moja konstatacija :) sorry exeru..

eXeR 07-04-2007 10:48

Quote:

Originally Posted by saky (Post 12999)
heh, da, ali izgleda da sam ja ipak zamutavio malo..umjesto rijeci "ostalo" ja sam bio procitao "odnosno" pa otud moja konstatacija :) sorry exeru..

nema veze, i najbolji grijeese

BAJA 10-04-2007 11:12

Quote:

Originally Posted by eXeR (Post 12970)

Ma daj! Tko ti toliko plaća? u kojem si bendu? Bio je jedan bend koji se kur**io kako oni uzimaju pravu lovu, a zbog takvih kao mi pate, da bi na kraju ispalo da sviraju za manju lovu od nas!! ne kužim zašto ljudi lažu, šta ih je sram reći koliko uzimaju

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 13:11 sati.