Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Nevezano za tamburanje (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=10)
-   -   kućerak u Sremu (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=775)

tamish 10-03-2008 21:05

baticeee...

Quote:

Originally Posted by longee (Post 38868)
E kud ga prećera sad :krez:

Pa niko nije prop'o što je pio...neg što nije mezetio!:krez:

stevanbeli 10-03-2008 21:18

Imal' tu kaki birtaš što pravi dobar fiš. Temeljac od mljevene štuke i babuške a unutra svega.

_maestro_ 11-03-2008 13:21

Quote:

Originally Posted by bogics (Post 38865)
.. Inače u NS-u u ulici Laze Telečkog ima jedna kafana po imenu Kućerak gde sviraju tamburaši svaki dan.. Uglavnom je gužva, posebno vikendom i u pitanju je tzv. "rudarski posao". Znači atmosfera opštog ludila, dernjave, gužve gde harmonika cepa na onom "šatorskom" registru, tambura se možda po nekad i uspe čuti :bonk: .. Ima li takvih mesta u komšiluku?

ne znam kakva je situacija trenutno, ali prije 10-tak godina ( :krez: koji sam ja dida ) svirao sam u restoranu "gušti" u zagrebu...
uglavnom, to smo mjesto zvali RUDNIK, jer posao je stvarno bio rudarski.
svaki vikend je bio ubitačan, svirka od 19 do 8 ujutro, ne preporučuje se normalnima. :D

Sale 11-03-2008 13:28

e

neznam stevanebeli dal ima fiš majstor ali znam dobar gulaš od divljaći... evo samo malo da pristavim pa da zakuhamo štogod... samo neka neko donese kruh...biti će za sve pomalo...:ples:

Sale 11-03-2008 13:29

e da

zaboravih skoro ...daj potoči koju netko ja plačam....

callahan 11-03-2008 14:58

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 38936)
ne znam kakva je situacija trenutno, ali prije 10-tak godina ( :krez: koji sam ja dida ) svirao sam u restoranu "gušti" u zagrebu...
uglavnom, to smo mjesto zvali RUDNIK, jer posao je stvarno bio rudarski.
svaki vikend je bio ubitačan, svirka od 19 do 8 ujutro, ne preporučuje se normalnima. :D

Treća smjena u rudniku samo po potrebi, a da li smo normalni!?.......:mad:

Hrvoje 11-03-2008 15:02

Gušti

Gušti su gušti.... ma bolje me pušti... :krez: :bonk:

Al' ozbiljno, nisam se previše "guštao", samo jednom sam tamo svirao sa svojom bandom i bilo mi je ok, čak sam vidio i jednu kolegicu s posla čija je mala kćer koja je valjda tek naučila govorit pjevala "Sve je ona meni"... :krez: :bonk: Prve riječi koje danas neka djeca nauče su: mama, tata, baba, sve je ona meni... :D

_maestro_ 11-03-2008 15:05

Quote:

Originally Posted by callahan (Post 38953)
Treća smjena u rudniku samo po potrebi, a da li smo normalni!?.......:mad:

nemoj se ljutiti, nisam ništa ružno mislio reći, zajebancija. :top:
koliko je tko "normalan", uključivši i mene, mogli bi raspravljati, ali svakako ste izdržljiviji od mene. prije svega psihički.
ti se dobro sjećaš da sam ja tamo počeo pucati po šavovima.

callahan 11-03-2008 15:18

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 38955)
nemoj se ljutiti, nisam ništa ružno mislio reći, zajebancija. :top:
koliko je tko "normalan", uključivši i mene, mogli bi raspravljati, ali svakako ste izdržljiviji od mene. prije svega psihički.
ti se dobro sjećaš da sam ja tamo počeo pucati po šavovima.

Ma ne ljutim se, još smo u komadu pa smo valjda "normalni". Nije više kao nekad da se skoro svaki vikend ostaje do jutra, tek ponekad se zalomi.:cool:

damir 11-03-2008 15:40

Quote:

Originally Posted by bogics (Post 38865)
Aj turu za kafanu CELU! (jedno za početak pa onda opet ispočetka)
Ja ću dupli pelinkovac subotički, pa ćemo onda bambusati..

.. Inače u NS-u u ulici Laze Telečkog ima jedna kafana po imenu Kućerak gde sviraju tamburaši svaki dan.. Uglavnom je gužva, posebno vikendom i u pitanju je tzv. "rudarski posao". Znači atmosfera opštog ludila, dernjave, gužve gde harmonika cepa na onom "šatorskom" registru, tambura se možda po nekad i uspe čuti :bonk: .. Ima li takvih mesta u komšiluku?

Bio sam prekljuce tamo.
Mislim da nisi bas skroz u pravu....

bogics 11-03-2008 16:40

Preključe.. nedelja. OK, verovatno si u pravu. Probaj otići petkom i subotom. Moguće da oko 1 sat nećeš moći ni ući. Zalomi se ponekad i radnim danom da je baš gužva. Poznajem svirce koji tu sviraju, a i sam sam tu svirao tako da ne pričam baš napamet..
Pozdrav..

damir 12-03-2008 23:13

Quote:

Originally Posted by bogics (Post 38962)
Preključe.. nedelja. OK, verovatno si u pravu. Probaj otići petkom i subotom. Moguće da oko 1 sat nećeš moći ni ući. Zalomi se ponekad i radnim danom da je baš gužva. Poznajem svirce koji tu sviraju, a i sam sam tu svirao tako da ne pričam baš napamet..
Pozdrav..

Ja sam inace navratio kod prijateljice koja tu studira i tako da me je odvela u "Kucerak".Bila je i tad nazovi ludnica,ali ona mi kaze da se radnim danom vise izlazi nego vikendom.Malo mi to cudno zvuci.
Koliko si o tome obavesten?
Pozdrav:top:

klas 13-03-2008 09:58

ja sam navratio da popijem jednu putnu............i da se pohvalim........:krez:
odoh ja u Luxemburg...............čitamo se slijedeći tjedan...............

jaran91 13-03-2008 10:00

još malo pa idem u školu... :sad: a gladan sam ko pas...
konobaaaaar?!? pivu,čvape i jen marlboro...

tihoos 16-03-2008 16:30

Quote:

Originally Posted by stevanbeli (Post 38875)
Imal' tu kaki birtaš što pravi dobar fiš. Temeljac od mljevene štuke i babuške a unutra svega.

sam da neko ode upecat neke ribe, bit će i fiša onda.;)

domic 16-03-2008 16:42

Biće i fiša

Tihoos pošto sam nov na forumu daj rundu za sve i donio ja par kila smuđa, šarana i štuke. Samo šteta što som neće:krez:

tihoos 17-03-2008 07:36

Quote:

Originally Posted by domic (Post 39325)
Tihoos pošto sam nov na forumu daj rundu za sve i donio ja par kila smuđa, šarana i štuke. Samo šteta što som neće:krez:

ma nema veze što som neće, bitna je dobra volja, makar pekli šarana na roštilju, ili rašljama dimljenog. ima recepata ko u priči.:D

domic 18-03-2008 20:27

Privitak 1447 Privitak 1448 Jel bude ovo dosta za kućerkovu:top: družinu?:ples:

tihoos 25-03-2008 06:14

dobro jutro, moja stara majko......
bog svima. kako ste:hik:

Iwan 25-03-2008 09:03

Ko tvoji smajlici a jos moramo raditi :sad:

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 19:44 sati.