![]() |
baticeee...
Quote:
|
Imal' tu kaki birtaš što pravi dobar fiš. Temeljac od mljevene štuke i babuške a unutra svega.
|
Quote:
uglavnom, to smo mjesto zvali RUDNIK, jer posao je stvarno bio rudarski. svaki vikend je bio ubitačan, svirka od 19 do 8 ujutro, ne preporučuje se normalnima. :D |
e
neznam stevanebeli dal ima fiš majstor ali znam dobar gulaš od divljaći... evo samo malo da pristavim pa da zakuhamo štogod... samo neka neko donese kruh...biti će za sve pomalo...:ples:
|
e da
zaboravih skoro ...daj potoči koju netko ja plačam....
|
Quote:
|
Gušti
Gušti su gušti.... ma bolje me pušti... :krez: :bonk:
Al' ozbiljno, nisam se previše "guštao", samo jednom sam tamo svirao sa svojom bandom i bilo mi je ok, čak sam vidio i jednu kolegicu s posla čija je mala kćer koja je valjda tek naučila govorit pjevala "Sve je ona meni"... :krez: :bonk: Prve riječi koje danas neka djeca nauče su: mama, tata, baba, sve je ona meni... :D |
Quote:
koliko je tko "normalan", uključivši i mene, mogli bi raspravljati, ali svakako ste izdržljiviji od mene. prije svega psihički. ti se dobro sjećaš da sam ja tamo počeo pucati po šavovima. |
Quote:
|
Quote:
Bio sam prekljuce tamo. Mislim da nisi bas skroz u pravu.... |
Preključe.. nedelja. OK, verovatno si u pravu. Probaj otići petkom i subotom. Moguće da oko 1 sat nećeš moći ni ući. Zalomi se ponekad i radnim danom da je baš gužva. Poznajem svirce koji tu sviraju, a i sam sam tu svirao tako da ne pričam baš napamet..
Pozdrav.. |
Quote:
Koliko si o tome obavesten? Pozdrav:top: |
ja sam navratio da popijem jednu putnu............i da se pohvalim........:krez:
odoh ja u Luxemburg...............čitamo se slijedeći tjedan............... |
još malo pa idem u školu... :sad: a gladan sam ko pas...
konobaaaaar?!? pivu,čvape i jen marlboro... |
Quote:
|
Biće i fiša
Tihoos pošto sam nov na forumu daj rundu za sve i donio ja par kila smuđa, šarana i štuke. Samo šteta što som neće:krez:
|
Quote:
|
Privitak 1447 Privitak 1448 Jel bude ovo dosta za kućerkovu:top: družinu?:ples:
|
dobro jutro, moja stara majko......
bog svima. kako ste:hik: |
Ko tvoji smajlici a jos moramo raditi :sad:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 19:44 sati. |