![]() |
evo zaime onda ti se priključujem na pićencu....
...bio se uplašio kad sam krenuo da neći imati pristupa forumu...ali kad si dobar sa gazdama onda moš i lap-top dobit....pa dok ostatak benda spava ja eto liječim svoju ovisnost.... ...pozdrav iz splita... ................................ dok smo jučer išli auto-putom dva outa smo susreli (obišli ) neke tamburaše koji su isto negdje na more putovali....tko je to ajmo nek se prijave... |
Quote:
|
kolko sam ja u ovoj birtiji već dužna???:O
|
Quote:
|
eo mi se vratili iz splita...pa eto red je da se društvo počasti...pa eto...svakome što želi a meni jedna čaj...
|
more čaj od kamilice. fala lepa:P
|
Jel ima u ovoj birtiji zvonce na šanku? Da pozvonim rundu za cijelu birtiju! Meni štampl rakije i drugim šta ko pije!
|
500 post
Evo da i ja pozovem rundu i to sam doživio došo sam do 500 posta, sad ću vas još više gnjavit a jbg to valjda tak mora bit!!!
Pa, si poručite kaj hočete pit:top: |
A i pokloni su tu.....
|
bog svima. drago mi je vidjeti vas:top:
|
poštovani kolege svirači.
želim vam sretnu novu 2008. godinu. neka bude barem kao ova prošla. ja ću biti zadovoljan. |
I neka birtija jos bolje radi!
|
runda za sve,povodom 29-og rodjendana!
|
sretan ti rođendan sviracz:top:
|
prije samog polaska na našu forumaško-tamburašku smotru svi se trebaju okupiti u kućerku....
..gazda se već žali....drastično mu opao promet...nitko ne dolazi u birtiju...da to nije zbog ove zabrane pušenja.... ...eto ja ću čaj od mente i konobarici što god hoće...pa nek se barem od mene nađe za po' kruva i litru mlijeka da gazda ne gladuje.... .................................................. ...... i baš sam htio komentirati kako je forum ušao u neki monoton tijek kad već samo pokretanje oko ove smotre je sve živnulo.... već dugo u jednom danu nije bilo napisano ovoliko puno postova kao danas.....:top: :top: :top: :top: |
Jel' radi ova kafana? Ja bi redbul jedan, dug je radni dan preda mnom, a nisam baš previše spavao... Još mi trube zvone u glavi... :krez: :ples: :top:
|
Quote:
|
nema zezzzanja!
evo, hiljadarka, molim turu pića, častim!
Molim, koliko je to tisuća? Pa dve i pol tisuće!:krez: AjdŽiveli!:pivo: |
Quote:
|
kako doć do rijeći od vas......:krez: :krez: :krez:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 22:12 sati. |