![]() |
jebate.....i opet smo to ućinili.....:o
ajde po kavicu za sve s noći vještica......znam da je večini glava ko bundeva :krez: ostali,ko što želi. |
....ne pitaj me nista,tek svjecu upali......
|
Novo pravilo:
Zbog velikoga interesa, za sviranje petkom s Legolasom morat ćete se najaviti najkasnije do srijede :bonk::krez: |
Ja mislim da je to u redu !
|
gdje j ona pijanna tema, jer ja sam pijjan ko stok a pa bih hito tamo malompisat!!!!!??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????
|
Quote:
ev ti link: http://www.forum.tambura.com.hr/show...7972#post27972 |
evo da ja počastim ljude prije spavanja...TS "Zlatni klas" ujutro putuje u Split pa me neće biti par dana....
..nadam se da će te moći izdržati bez mene...:D :D :D a ako nekome baš tako jako budem nedostajao nek me potraži u hotelu Consul |
Quote:
..ali ak se tvoja dijagnoza obistini..moram potražit pomoć:D |
eto ovisnosti na djelu....:D :D :D
od bure ni B....ugodnih 20 stupnjeva...naočale i laganca po rivi.... pozdrav iz splita |
Quote:
|
st Duje!
Muke mi ježove...nemoj se pri'ladit!:krez:
|
riva i dalje smrdi :D :D .......al neka ne smeta....
..evo sad sam ulovio trenutak na recepciji hotela...izgleda da ipak neću biti toliko odsutan.... ...znam da ste sretni zbog toga...:D :D :D :krez: :krez: :krez: |
evo runda za sve,treba se popiti aldumaš!!Pazario sam nova kola!:krez:
|
nek je sasrećom!
Ajd uzdravlju ih vozio, i dat' doubro služu, kume!!!:krez:
...da ne kandela lamela!:krez: EDIT: mada večeras, ostalo meni na crtu...platiću kad bude plata...:ples: |
Quote:
|
Quote:
koja je marka ako se smije znati? |
i ja se pridružujem čestitkama...........:top: a kad sam već tu:rolleyes: budem i ja nešto popilo:D a i daj dečkovima kaj oće:ples:
|
Quote:
čelo, basprim i cigani sa njim' Kad kroz Štitar prođeš u kolima cijelom Sremu izazoveš tremu :krez: :top: |
eto ja se vratio iz Splita.....uuuuuuuu dobro bilo....:ples: :ples: :ples:
runda za sve......a može i dvije... |
Quote:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 19:57 sati. |