![]() |
Quote:
|
...
Quote:
|
Quote:
|
@Lički....stihovi-štihovi....
...su iz glave, jetre, srca i duše pok.Miroslava Antića, najvećeg pesnika i boema vojvođanskog...
|
nije ni to loše...
Quote:
|
@petko... svidja mi se ova formulacija o težini dovoljnoj za 4m visine. čovječe, nas dvojica smo nesuđeni košarkaši :krez:
i moja priča je slična. prestao sam pušiti u proljeće 91. preko ljeta sam dobio 20 kg i onda je došao rat... opet pušing rođo. a onih 20 kg mi ostalo. i proširilo se na 25. sadme strah opet prestati... jednostavno sam u situaciji da biram hoću li krepucnut od pušenja ili od prevelike debljine. preokrutno mi zvuči djeta uz istovremeno odvikavanje od pušenja... :bonk: @tamish: stoša i opatija su bili rađeni u zg tvornici duhana, koju je btw. kupila rovinjska tvornica. opatijusad radi rovinj, a 160 mislim da su ugasili... u pepeljari. :sad: |
Quote:
|
laptop
Quote:
EDIT: Maestro, pa i nepušači će dumru...al zdravi... |
Quote:
Mislim da je ipak najlakše i najljepše pisati o travi iz koje se čovjek izleže! Meni je barem tako kad je lička trava u pitanju! |
Daj rundu ,mislim da bi chico kavicu i litru ipo jamnicke!:bonk:
|
dvije buraz,dvije...i koju fantu
|
Bla bla
Quote:
|
Ha ha ,ja sam svirao sa legolasom u petak!
|
ma pusti...ovo je bilo za istać.zvali smo te.....i velju....rekao je "hvala ali ne danas" kako mudar potez......
|
Bla bla
Quote:
|
Quote:
|
Bla bla
Quote:
|
Quote:
|
Legolas-dionicko drustvo
|
Ma ima ih svugdje ,to ni oni sami neznaju!
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 20:41 sati. |