![]() |
u posljednje vrijem jako malo ljudi u birtiji,a i na forumu opčenito.....
...jako se malo piše...ili se samo meni to tako čini.....neznam...ajmo ljudi koji je razlog....jedino opravdanje je da jako jako jako puno svirate...... |
ili da učimo??????:S:S:S
a kaj ti pak delaš kaj tu stalno visiš a?a?a?priznaj sad:D đurđa a.ka vendi..aj obrni jednu za mene i druga jožeka:)) na moj račun zna se;) |
1 Attachment(s)
|
O, pa ja tek sad vidio da me prozivaju za rundu... Pardoniram se, evo onda...
OSOBLJE!!!! Daj svima šta piju. A za "šefa" dupla!:top: |
bojim se da će ovo postati kućerak u stečaju.......
|
a ponekad je bolje i zatvoriti....
|
vikend
Quote:
|
a kad sam ja htela bit konobarica dobila sam odheb laganini....cccc
s menom bi vam bilo ljepše....i bez dekoltea;) ja bum čajeka s rumom a ostalima kaj oću na moj račun sve:) |
1 Attachment(s)
nema nikakvog zatvaranja. evo vam jedna fotka sa prošlog klanja, tako da vidite ko je sve u bendu. s nama je i susjed. on jedini drži pan i nož, a mi ostali samo noževe.
bliži se vrijeme kolinja, pa reko da se podsjetimo kako je to bilo prošle godine:D |
šta je Žile gulio slaninu ,a Filip topio čvarke...ko je bio glavni majstor na trančiranju...:D :D :D
|
vidi vidi ko nam je došo u naš mali pardon već veliki kolektiv pa to je bambocha oli ti trabi yr. još malo pa bi se forum mogo prekrstit u Kosovo:ples: :ples:
daj bamboochi kaj pije a i ko naide nek nebude žedan:top: |
Meni je danas bilo lijepo ,otiso sam svirat zaradio pare i vec sam doma. Daj rundu za sve!
|
daj mi kavu i dva deci mineralne mi daj
|
Quote:
|
Quote:
|
Bla bla
Quote:
|
@Mislav
A ja mu još i komšija, a ne vidjeh ga još odonda, već odavno... ... preko bašće kako vadi ciklu, tanjura zemlju i skuplja zaboravljene teniske loptice. ;);) |
Quote:
|
Bla bla
Quote:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE |
Quote:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 21:43 sati. |