Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Tamburaši i bandovi (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=17)
-   -   TS Prijatelji (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=241)

ocvirek 18-07-2007 00:31

Quote:

Originally Posted by zOnZi (Post 20096)
Upravo preslušah CD...dečki sviraju strašno, svi do jednog...Kapa dolje svima!!!!:top: :top:

a ne smijemo zaboravit ni jasu kao vokala, pa ni ostale kao prateće.........i pjevanje je jako dobro napravljeno

jaksa 18-07-2007 02:53

a pogotovo krunu s onim bass glasom ono je glaščina ipo...

ocvirek 19-07-2007 14:34

mislim da ljudi polako počinju prepoznavat njihovu kvalitetu, bilo bi šteta da se malo stvari od tako dobre ekipe vrti po medijima. zar ne?

Plahuter 20-07-2007 19:15

Osobno poznam jedino primaša, upoznali smo se još dok je u Širokom šoru svirao... momci zvuče jako dobro, prema onome kaj se može na njihovom sajtu čuti...

IvanZU 22-07-2007 10:08

Quote:

Originally Posted by TUNA (Post 20214)
Da imaju boljega pjevaca bili bi pravi.

....ne nego da im ti pjevaš onda bi to bilo to...pitam se stvarno kad pročitam ove tvoje neke postove, dal ti uopće voliš tamburu i glazbu općenito?!.....
nevalja ovo, ne valja ono, super ideja al je iluzija, i tako u krug........ček...........ček sam...........ček sam malo..........aha.........aha evo ga.......:bljuv:

zaim 23-07-2007 10:16

Quote:

Originally Posted by ocvirek (Post 20204)
mislim da ljudi polako počinju prepoznavat njihovu kvalitetu, bilo bi šteta da se malo stvari od tako dobre ekipe vrti po medijima. zar ne?

Hej, ocvirek, imaš ''tople'' pozdrave od primaša ''Prijatelja''.Moja poruka je da mi ne diraš dečka:angry:

zaim 30-07-2007 13:04

Evo da malo i predstavim ta dva ''famozna'' CD-a koja su rađena za Američko tržište a gdje su ''Prijatelji'' gostovali u lipnju. Jučer su mi dopali u ruke pa...(malo da udaram fuš umjesto kojota:D )

Dakle, prvi CD ima radni naziv ''Jedna je Hrvatska'' i na njemu su pjesme iz svih krajeva ''Lijepe naše'' a i šire!Uz to, ima i par autorskih!

POPIS PJESAMA

1. JEDNA JE HRVATSKA (J. Cenić)
2. SLAVONSKI POTPURI - Kad čujem tambure,Vesela je Šokadija,Alaj mi se...
(narodna)
3. BRINJE MOJE (narodna)
4. ALAJ JE DIVAN TAJ PODRAVSKI KRAJ (narodna)
5. HERCEGOVINA U SRCU (R.Boban - Ž.Kozina / R.Boban)
6. SAMO ANĐELI ZNAJU (Ž.Pavičić / I. Lesić)
7. SUZA ZA ZAGORSKE BREGE (Z.Špišić - A.B.Pešice)
8. ZVIJEZDA TJERA MJESECA (narodna)
9. LEPI NAŠI STRNOKOSI (narodna)
10.BUDI NOĆAS MIRNO MORE (D.Šarac - D.Britvić)
11.MAĐARICE LUDO VOLIM JA (K. Dražić - M.Muškić)
12.BILA SI MI SVE (J.Ivanetić)
13.EVO MENE (J.Ivanetić)
14.AJDE KUME ZAPJEVAJ (J.Ivanetić)

Na drugom CD-u ''Svijet u tamburi''/''The world in tambura'' su svjetski evergreeni iz svih krajeva svijeta a tu su i dva Krunina instrumentala:top:

POPIS PJESAMA

1. ALWAYS ON MY MIND (W.Thompson - M.James - J.Christopher)
2. SANTA LUCIA (T.Cottrau)
3. BLUE SUEDE SHOES (C.Perkins)
4. AVE MARIA NO MORRO (H.Martins)
5. DVE GITARE (ruska tradicionalna)
6. SVIBANJSKE NOĆI - instrumental (K.Dražić)
7. GREEN,GREEN GRASS OF HOME (C.Putman)
8. ČAROBNO JUTRO - instrumental (K.Dražić)
9. ŠEVA - instrumental(live) (rumunjska tradicionalna)
10. BIJELA BOŽIĆNA NOĆ (J.Ivanetić - M.Muškić)

LINK - [censored by Vedran]

Hrvoje 30-07-2007 13:15

Quote:

Originally Posted by zaim (Post 20951)
1. ALWAYS ON MY MIND (W.Thompson - M.James - J.Christopher)
2. SANTA LUCIA (T.Cottrau)
3. BLUE SUEDE SHOES (C.Perkins)
4. AVE MARIA NO MORRO (H.Martins)
5. DVE GITARE (ruska tradicionalna)
6. SVIBANJSKE NOĆI - instrumental (K.Dražić)
7. GREEN,GREEN GRASS OF HOME (C.Putman)
8. ČAROBNO JUTRO - instrumental (K.Dražić)
9. ŠEVA - instrumental(live) (rumunjska tradicionalna)
10. BIJELA BOŽIĆNA NOĆ (J.Ivanetić - M.Muškić)

Prvo - nisam znao da je Thompson napisao "Always on my mind"... Al' su se zeznuli, nije W. nego M.P. Thompson... :bonk: :krez:

Drugo, nadam se da je Kruno bio originalniji u tim instrumentalima nego u smišljanju imena za njih... :rolleyes:

zaim 30-07-2007 14:12

To treba čuti.Podsjeća na Jerrya:top:

ocvirek 03-08-2007 13:19

Quote:

Originally Posted by zaim (Post 20394)
Hej, ocvirek, imaš ''tople'' pozdrave od primaša ''Prijatelja''.Moja poruka je da mi ne diraš dečka:angry:

šta si htio reći? ako me kruno hoće pozdravit sigurno neće preko tebe.....jer često sviramo zajedno:ples: ...........zbillja te nisam skužio..........hoćeš da kažeš da imadeš dečka?:bonk:

klas 03-08-2007 14:10

Quote:

Originally Posted by ocvirek (Post 21412)
..........hoćeš da kažeš da imadeš dečka?:bonk:

nemoj nas iznevjerit....:bonk: :bonk: :bonk:

ocvirek 03-08-2007 17:42

evo sa malim zakašnjenjem informacije od Prijatelja........
Vratili se živi i zdravi kući !
Subota, 07 Srpanj 2007

Poštovani posjetitelji naše stranice - mi se vratili iz Amerike ! Stigosmo kući živi i zdravi s puno lijepih riječi za sve ono što smo tamo proživjeli. Turneja, u organizaciji Hrvatske bratske zajednice, je bila organizirana bezprijekorno u svakom smislu. Prvi koncert održan je u New Yorku, a zatim su uslijedili Steelton, Johnstown, Cokeburg, Pittsbourg, Cleveland, Montreal i London kod Toronta. Svi koncerti su bili odlično posjećeni, ali posebno moramo izdvojiti onaj u Montrealu u hotelu Sheraton, na kojem se skupilo nekoliko tisuća ljudi. Puno ćemo još zanimljivosti s ove turneje staviti na našu stranicu, uključujući i slike, pa ćete moći vidjeti gdje smo se sve skitali.
p.s. Dužni smo vam malu ispriku što duže vrijeme nismo ništa pisali na stranici, ali je to bilo nemoguće napraviti jer smo i prije ove turneje svirali tjedan dana uzastopno. Isti dan kad smo sletili, u četvrtak 04. srpnja, svirali smo na Đakovačkim vezovima, 05. srpnja nastupamo u Nuštru, a u subotu 06. srpnja sviramo svadbu u Sl. Brodu ! Mladi smo, izdržat ćemo !

zaim 04-08-2007 09:42

Al' će te ''moj'' Kruno preko koljena, pa po guzihttp://www.freesmileys.org/emo/ad/hiding.gif

ocvirek 04-08-2007 11:37

ej kolega zbilja mislim da bi trebao smirit doživljaje! nedavno je bila parada u zg, mogao si se zadovoljavat koliko si htio.....uostalom..kruno je oženjen čovjek, tak da moraš bit jako zgodan da budeš njegov(što naravno nisi)!
i prestani sa tim govnarijama!

Mislav 04-08-2007 12:15

bolesno

Quote:

Originally Posted by ocvirek (Post 21446)
ej kolega zbilja mislim da bi trebao smirit doživljaje! nedavno je bila parada u zg, mogao si se zadovoljavat koliko si htio.....uostalom..kruno je oženjen čovjek, tak da moraš bit jako zgodan da budeš njegov(što naravno nisi)!
i prestani sa tim govnarijama!

Ti stvarno imas velikih problema prijatelju.:bonk: :bonk: :bonk:
Od kad si na forumu samo o Kruni pises, pa izgleda da bi ti trebao biti na toj paradi koju si spomenuo.
Maestro te vec nekoliko puta opominjao da smiris strasti ali ti stvarno neznas prestati. :bonk:
Malo procitaj svoje postove i razmisli dali je to normalno sto ti pises!!!

zaim 04-08-2007 13:58

..i onda tvojoj sreći, dođe neko, neko sasvim treći,
a ti, opet si sam...http://www.freesmileys.org/emo/love002.gif

ocvirek 04-08-2007 19:16

Quote:

Originally Posted by Mislav (Post 21448)
Ti stvarno imas velikih problema prijatelju.:bonk: :bonk: :bonk:
Od kad si na forumu samo o Kruni pises, pa izgleda da bi ti trebao biti na toj paradi koju si spomenuo.
Maestro te vec nekoliko puta opominjao da smiris strasti ali ti stvarno neznas prestati. :bonk:
Malo procitaj svoje postove i razmisli dali je to normalno sto ti pises!!!

kolega , ja sam se smirio. mislim da u mojim postovima nema ništa loše, da nikoga ne vrijeđam, ne ogovaram, jes da nekad malo filozofiram i budem dosadan ali kakvih proljeva ima na ovom forumu ja sam još prilično dobar!

ocvirek 05-08-2007 13:38

mislim da smo skrenuli sa teme. moli bih da završimo sa ovim govnarijama, ako tko ima šta konkretno za reći neka kaže, a zajebevat ćemo se preko pm.

zaim 05-08-2007 19:48

A zašto usamljeni jahač ide sam?:krez:
He, he, novi avatar se nabacio, baš je nekako sjetan:sad:
Odma se sjetim kaubojskih filmova o shaneu iliti šejnu!

IvanZU 05-08-2007 19:52

.....pa nije sam......s Marlborom nikad nisi sam....:lol2:

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 18:12 sati.