![]() |
Quote:
|
a pogotovo krunu s onim bass glasom ono je glaščina ipo...
|
mislim da ljudi polako počinju prepoznavat njihovu kvalitetu, bilo bi šteta da se malo stvari od tako dobre ekipe vrti po medijima. zar ne?
|
Osobno poznam jedino primaša, upoznali smo se još dok je u Širokom šoru svirao... momci zvuče jako dobro, prema onome kaj se može na njihovom sajtu čuti...
|
Quote:
nevalja ovo, ne valja ono, super ideja al je iluzija, i tako u krug........ček...........ček sam...........ček sam malo..........aha.........aha evo ga.......:bljuv: |
Quote:
|
Evo da malo i predstavim ta dva ''famozna'' CD-a koja su rađena za Američko tržište a gdje su ''Prijatelji'' gostovali u lipnju. Jučer su mi dopali u ruke pa...(malo da udaram fuš umjesto kojota:D )
Dakle, prvi CD ima radni naziv ''Jedna je Hrvatska'' i na njemu su pjesme iz svih krajeva ''Lijepe naše'' a i šire!Uz to, ima i par autorskih! POPIS PJESAMA 1. JEDNA JE HRVATSKA (J. Cenić) 2. SLAVONSKI POTPURI - Kad čujem tambure,Vesela je Šokadija,Alaj mi se... (narodna) 3. BRINJE MOJE (narodna) 4. ALAJ JE DIVAN TAJ PODRAVSKI KRAJ (narodna) 5. HERCEGOVINA U SRCU (R.Boban - Ž.Kozina / R.Boban) 6. SAMO ANĐELI ZNAJU (Ž.Pavičić / I. Lesić) 7. SUZA ZA ZAGORSKE BREGE (Z.Špišić - A.B.Pešice) 8. ZVIJEZDA TJERA MJESECA (narodna) 9. LEPI NAŠI STRNOKOSI (narodna) 10.BUDI NOĆAS MIRNO MORE (D.Šarac - D.Britvić) 11.MAĐARICE LUDO VOLIM JA (K. Dražić - M.Muškić) 12.BILA SI MI SVE (J.Ivanetić) 13.EVO MENE (J.Ivanetić) 14.AJDE KUME ZAPJEVAJ (J.Ivanetić) Na drugom CD-u ''Svijet u tamburi''/''The world in tambura'' su svjetski evergreeni iz svih krajeva svijeta a tu su i dva Krunina instrumentala:top: POPIS PJESAMA 1. ALWAYS ON MY MIND (W.Thompson - M.James - J.Christopher) 2. SANTA LUCIA (T.Cottrau) 3. BLUE SUEDE SHOES (C.Perkins) 4. AVE MARIA NO MORRO (H.Martins) 5. DVE GITARE (ruska tradicionalna) 6. SVIBANJSKE NOĆI - instrumental (K.Dražić) 7. GREEN,GREEN GRASS OF HOME (C.Putman) 8. ČAROBNO JUTRO - instrumental (K.Dražić) 9. ŠEVA - instrumental(live) (rumunjska tradicionalna) 10. BIJELA BOŽIĆNA NOĆ (J.Ivanetić - M.Muškić) LINK - [censored by Vedran] |
Quote:
Drugo, nadam se da je Kruno bio originalniji u tim instrumentalima nego u smišljanju imena za njih... :rolleyes: |
To treba čuti.Podsjeća na Jerrya:top:
|
Quote:
|
Quote:
|
evo sa malim zakašnjenjem informacije od Prijatelja........
Vratili se živi i zdravi kući ! Subota, 07 Srpanj 2007 Poštovani posjetitelji naše stranice - mi se vratili iz Amerike ! Stigosmo kući živi i zdravi s puno lijepih riječi za sve ono što smo tamo proživjeli. Turneja, u organizaciji Hrvatske bratske zajednice, je bila organizirana bezprijekorno u svakom smislu. Prvi koncert održan je u New Yorku, a zatim su uslijedili Steelton, Johnstown, Cokeburg, Pittsbourg, Cleveland, Montreal i London kod Toronta. Svi koncerti su bili odlično posjećeni, ali posebno moramo izdvojiti onaj u Montrealu u hotelu Sheraton, na kojem se skupilo nekoliko tisuća ljudi. Puno ćemo još zanimljivosti s ove turneje staviti na našu stranicu, uključujući i slike, pa ćete moći vidjeti gdje smo se sve skitali. p.s. Dužni smo vam malu ispriku što duže vrijeme nismo ništa pisali na stranici, ali je to bilo nemoguće napraviti jer smo i prije ove turneje svirali tjedan dana uzastopno. Isti dan kad smo sletili, u četvrtak 04. srpnja, svirali smo na Đakovačkim vezovima, 05. srpnja nastupamo u Nuštru, a u subotu 06. srpnja sviramo svadbu u Sl. Brodu ! Mladi smo, izdržat ćemo ! |
Al' će te ''moj'' Kruno preko koljena, pa po guzihttp://www.freesmileys.org/emo/ad/hiding.gif
|
ej kolega zbilja mislim da bi trebao smirit doživljaje! nedavno je bila parada u zg, mogao si se zadovoljavat koliko si htio.....uostalom..kruno je oženjen čovjek, tak da moraš bit jako zgodan da budeš njegov(što naravno nisi)!
i prestani sa tim govnarijama! |
bolesno
Quote:
Od kad si na forumu samo o Kruni pises, pa izgleda da bi ti trebao biti na toj paradi koju si spomenuo. Maestro te vec nekoliko puta opominjao da smiris strasti ali ti stvarno neznas prestati. :bonk: Malo procitaj svoje postove i razmisli dali je to normalno sto ti pises!!! |
..i onda tvojoj sreći, dođe neko, neko sasvim treći,
a ti, opet si sam...http://www.freesmileys.org/emo/love002.gif |
Quote:
|
mislim da smo skrenuli sa teme. moli bih da završimo sa ovim govnarijama, ako tko ima šta konkretno za reći neka kaže, a zajebevat ćemo se preko pm.
|
A zašto usamljeni jahač ide sam?:krez:
He, he, novi avatar se nabacio, baš je nekako sjetan:sad: Odma se sjetim kaubojskih filmova o shaneu iliti šejnu! |
.....pa nije sam......s Marlborom nikad nisi sam....:lol2:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 18:12 sati. |