![]() |
Quote:
|
Kaj su vražje ove podravke:D
|
Quote:
samo ja:))) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
kao drugo..klas ne pije:bonk: kao treće...Tunjo navali,al pazi da te srce ne prevari,ili bolje da te ta mala vegeta ne zezne ta može popit više neg što ja mogu u rukama ponijet:D :D |
Quote:
ja znam kolko može podnjet i kaj misliš zake sam te zvala:D:D |
Quote:
|
hehehe....aj đulka ili vendi ko god da dela..obrni rundu za sve prisutne i neprisutne..grlo mi presušilo:S
|
Quote:
ma otkuda to tebi......???? .................................................. ... pričaš lovačke priče,pričaš lovačke priče,kažeš imaš para,a nemaš ni siče,pričaš lovačke priče....... |
Quote:
|
klinci & klavir
....danas sam bio gost u jednoj glaznenoj školi (neću reklamirat), gdje su klinci njih 13 imali tzv. "produkciju" ak se ne varam odnosno mali koncertić, razni uzrasti uglavnom sve osnovna škola....oduševio sam se, svaki klinac ima svog profu (mentora) s kojim radi i pred njih se stavljaju u zadatak razni mini komadi poznatih autora (Mozart, Bach.....), prilagođeno za taj uzrast.....poanta je u tome što sam ja uživao u toj djeci slušajući ih više nego da sam gledao ne znam ti ja kakav festival (tamburaški il slično), a nisam mogao da se ne zapitam i sljedećim pitanjima....ima li uopće u "svijetu tambure" pedagoga koji rade sa djecom na taj ili sličan način, kako možemo u budućnosti očekivat kvalitetne mlade ljude kad je danas tambura potisnuta iz škola i slično, možda je situacija globalno dobra al mi se čini da nešto fali.....hm?.......
|
to bi nam trebala postati misija svima skupa;)
|
cudno mi je mjesto gdje je ivan stavio ovaj post... birtija.
|
Quote:
|
Quote:
a ti svitac, nemoj bit ljubomoran, sredit ću ti ja da i ti budeš na radiju :D a-kc, nisi samo ti vražja, mislim ... sramota te bilo :krez: ljudovi, pozdravljam vas, odoh ja sutra u metropolu a za početak neću bit u dodiru sa svijetom (tj. internetom) pa ću se javit tamo za vikend da javim dojmove :D kissi kissi :krez: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
.................................................. .................................................. ............... kad smo već u birtiji da počastimo goste ( a nema ih mnogo ).T.S."Zlatni klas" ima novog člana u bendu...pa eto Tiho (Slay) dobrodošao:top: ,i pazi šta radiš ipak sam ja šef bez milosti....:D :D :D ...a kasnije bi i Tiho mogao počastit |
jožek dobra slika! hehehhe..pusa
|
Quote:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 22:02 sati. |