![]() |
Quote:
|
o božek, božek..nema me onak par dana i mam se tu neke pevaljke dopelaju cccc... kakvo je to sad ponašanje..zake nebi kokota mladog dopelali????..heheh...triša povrnula sam se s mora.....i hodam ja tako po centru Bola kad čuješ u jednom lokalu zlatni dukati sviraju Curu i tamburu..as ti kosti reko oće mene sreća:))))
ijuuuuuuuuuuuj sad došla domeka i pičim za čk:) prije odlaska bum sve počastila tu najte brige z menom imati nikakve;) aj more i sad..malo sam naknap s lovom ali nema veze...rado dajem...ahaha ali da se razmemo nisam radodajna jel:P |
pih, to se po Bolu šeće i boli nju briga za orkestar i probe ... a na more bi išla opet, ha? cccc :krez: i na feštu na P.R.C.-u ... joj,joj ...
pazi koka samo da te neko ne ukrade u čk. i ja moram da put putujem u zg ... a šta ćeš .. litru i vodu ... :cool: |
a znaš da se nisam setila milijun osamsto tisća puta i proba i maestra i kandelabera i TAMBURE općenito......a šta ćeš.....neću litru i vodu više...daj nekaj žestokoga...e jel imate još kakav honorarni posel ko konobarica ili nekaj "iza" šanka:D:Dtrebalo bi mi malo da podignem neku lovu...ali definitivno ništ ko ova naša draga vam Vendi...LOL
|
milo, od srca i iz srca (Podravka-uvijek sa srcem :krez: ) ti preporučam da u ovoj birtiji ne radiš ;) :D
|
niš, niš..oću videti ponude..kaj sve daju tu...:D:D
|
Quote:
...i šta su nam ove dvije vegete okupirale birtiju....joj joj |
e ako vas muške, u tolikom broju, mogu nadglasat i nadjačat dva curička ... :bonk: šta možeš, kokoši otišle bez nas spavat :D
al ja sad lagano idem ... ciao ljudovi |
Quote:
Pa ljudi Božiji ko ovo može slušat! Gledam, nevjerujem! |
Quote:
.................................................. .. a bogami ni gledat nemožeš previše.... |
Quote:
|
foto
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
Evil, dobit ćeš ti udarac čini se meni ... :cool:
|
Quote:
.................... mislim daj se više odluči...ili hoćeš ili nečeš |
Quote:
|
Quote:
Bilo i na radiju. :krez: Quote:
|
Jel možda neko sutra u Kišpeštu (Mađarska) s KUD-om il nešt? Smotra hrv. manjina je. Neznam kak smo mi dospijeli na to
|
a dobro onda,već sam se uplašio....
|
isusek e takav se kokot traži hehehehhee.....no je nema budućnosti za mene u ovoj bitrtiji..niš pem dalje iskat..hvala na ničemu:(
klas dvije vegete te hranile cijel život:D a to da je ovo puno kokota vidim vidim...2 koke dojdu i mam je pobuna u kokošinjcu hehehee..op-op i da ja nisam nesilica..KHM!!! a sumnjam da je i triša:P klas vinčeko te čeka pri meni doma kaj sam ti donesla s mora...sam dojti gda ti paše:) |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 23:58 sati. |