![]() |
Quote:
Možeš mi još reći kada, gde je band delovao, i pod kojim imenom? |
Quote:
Poslat ću ti privatnu poruku s detaljima. |
bitlizzzz....
Quote:
|
Quote:
Inače možda nije ni ČIK nego PIK. |
1 Attachment(s)
Quote:
To zapravo piše "mik jakobovec" :D Privitak 4937 |
1 Attachment(s)
Evo uspio sam poslikat,nemojte nas shvatiti kao egoiste,nego kao ponosne na ovo sve i njih trojicu (valjda će bar jedan nešta svirat)!!!
Privitak 4965 |
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :top:
|
Ne kužim kako da stavim više slika jer sam u privitku zauzeo svu memoriju,no dobro
|
Probaj ovako, onda nemaš ograničenje.
http://forum.tambura.com.hr/showthre...ghlight=upload |
Malo budem pregledo da skužim, živio ,fala :):top:
|
Quote:
|
booogamiii.....
Quote:
"prgavoj familiji" nema šanse da mož' da krene po lošem, kad je tako "ušuškana"!!! @Benito Bendžo, ja sam siguran da ARTIST pripada generaciji koja KUPUJE i uvećava ovo blago...za prodaju ćeš morati da pričekaš da pitaš nekog od trojice najmlađih izdanaka, naravno, pod uslovom da stariji "omanu" u vaspitanju (u šta sumnjam!) |
i mi se sad patimo gdje da nađemo neku berdu koja bi stajala u Bećarskoj jel eto uvjek nam je ona problem oko četr pet ujutro, sve ostale tambure su tu al samo berde nema
ajde drug jednu da blagodariš u humaniratne svrhe, napravit ćemo joj sef, svirat će je samo oni koji dobiju odobrenje od tvog kućnog savjeta!!! može??? dogovoreno?? ENTER svaka čast na kolekciji, kad bi sve tambure odjednom zasvirale bilo bi zanimljivo čut komentar "malo mi je slab bas" :)) |
Quote:
ne pikamo : udaraljke , gitare , klavire , sintizajzere , orgulje itd.itd . je li tako artist :rolleyes: |
Quote:
|
Benito,rijetko prodajem,više volim kupovat,tvoju poruku od prije nisam dobio,naravno da bi ti odgovorio.
Ma da,ovi iz moga kraja koji me poznaju,znaju da trenutno sviram "elektriku" i da su tambure samo jedan mali dio opreme koju imam. ALI ovo je forum o tamburama,o akustičnim instrumentima,pa neću o klavijaturama,hemondima,bubnjevima,gitarama,pojača lima,harmonikama ... bla,bla.:):):) I OVAKO ZVUČI DA SE HVALIM ŠTO MI NIJE NAMJERA!!!:bonk: |
Quote:
Čestitam! Svaka čast! :top: |
Quote:
|
molba
Quote:
Hvala. ps. Inače ovi primovi sa metalnim pločicama rađene u Karlovoj radionici između 1942-1945 god. |
Quote:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 22:38 sati. |