Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Majstori glazbalari (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Kudlik (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=1054)

Ernest Arnold 25-02-2010 13:32

Quote:

Originally Posted by Svitac (Post 81346)
Iako baš ne spada u temu o Kudliku, kad ste se već dotakli toga, ja imam sliku benda s kompletom Bocanovih tambura.
Kao klinci bili smo jako nabrijani na Bocanove tambure, pa smo svu zarađenu lovu skupljali na stranu kako bi mogli kupiti svi Bocanove tambure.
Evo jedne takve fotke od prije skoro 15 godina.
Privitak 4935

Hvala ti puno na ovu fotku. Poslat ću Belu Bocan, bit će sretan. I on je kasno setio da vredi takve stvari skupljati.
Možeš mi još reći kada, gde je band delovao, i pod kojim imenom?

Svitac 25-02-2010 16:09

Quote:

Originally Posted by Ernest Arnold (Post 81355)
Hvala ti puno na ovu fotku. Poslat ću Belu Bocan, bit će sretan. I on je kasno setio da vredi takve stvari skupljati.
Možeš mi još reći kada, gde je band delovao, i pod kojim imenom?

Djeluje i danas, iako u nešto izmjenjenom sastavu (Svita). Ja sam onaj čupavi. :D
Poslat ću ti privatnu poruku s detaljima.

tamish 25-02-2010 16:37

bitlizzzz....

Quote:

Originally Posted by Svitac (Post 81359)
Ja sam onaj čupavi. :D
.

bre, od kosijane se ne vidi "Č" na logo-reklami za ČIK ČAKOVEC:krez:!

Ernest Arnold 25-02-2010 16:54

Quote:

Originally Posted by tamish (Post 81360)

E vidiš. zato je sada na avataru ćelav! Osveta sudbine!
Inače možda nije ni ČIK nego PIK.

Svitac 25-02-2010 16:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tamish (Post 81360)

:D Krivo si pročitao.
To zapravo piše "mik jakobovec" :D
Privitak 4937

ARTIST 01-03-2010 23:21

1 Attachment(s)
Evo uspio sam poslikat,nemojte nas shvatiti kao egoiste,nego kao ponosne na ovo sve i njih trojicu (valjda će bar jedan nešta svirat)!!!
Privitak 4965

bando 01-03-2010 23:22

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :top:

ARTIST 01-03-2010 23:29

Ne kužim kako da stavim više slika jer sam u privitku zauzeo svu memoriju,no dobro

bando 01-03-2010 23:32

Probaj ovako, onda nemaš ograničenje.
http://forum.tambura.com.hr/showthre...ghlight=upload

ARTIST 01-03-2010 23:37

Malo budem pregledo da skužim, živio ,fala :):top:

Benito 02-03-2010 01:25

Quote:

Originally Posted by ARTIST (Post 81497)
Evo uspio sam poslikat,nemojte nas shvatiti kao egoiste,nego kao ponosne na ovo sve i njih trojicu (valjda će bar jedan nešta svirat)!!!

Slao sam ti već PM, ali nije bilo odgovora... Daj mi molim te reci je li išta od ove hrpe na prodaju?!?!

tamish 02-03-2010 06:11

booogamiii.....

Quote:

KAPA DOLE!:top:
"prgavoj familiji" nema šanse da mož' da krene po lošem, kad je tako "ušuškana"!!!

@Benito
Bendžo, ja sam siguran da ARTIST pripada generaciji koja KUPUJE i uvećava ovo blago...za prodaju ćeš morati da pričekaš da pitaš nekog od trojice najmlađih izdanaka, naravno, pod uslovom da stariji "omanu" u vaspitanju (u šta sumnjam!)

becarsb 02-03-2010 06:41

i mi se sad patimo gdje da nađemo neku berdu koja bi stajala u Bećarskoj jel eto uvjek nam je ona problem oko četr pet ujutro, sve ostale tambure su tu al samo berde nema
ajde drug jednu da blagodariš u humaniratne svrhe, napravit ćemo joj sef, svirat će je samo oni koji dobiju odobrenje od tvog kućnog savjeta!!!
može???
dogovoreno??
ENTER

svaka čast na kolekciji, kad bi sve tambure odjednom zasvirale bilo bi zanimljivo čut komentar "malo mi je slab bas" :))

basdžija 02-03-2010 06:49

Quote:

ali to nije sve :D:D:D
ne pikamo : udaraljke , gitare , klavire , sintizajzere , orgulje itd.itd .
je li tako artist :rolleyes:

KDL 02-03-2010 10:14

Quote:

Originally Posted by basdžija (Post 81508)
ali to nije sve :D:D:D
ne pikamo : udaraljke , gitare , klavire , sintizajzere , orgulje itd.itd .
je li tako artist :rolleyes:

...a harmonike... ARTIST bi bez frke opremio 100 tamburaša, i to sa proširenim instrumentarijem!!!

ARTIST 02-03-2010 11:36

Benito,rijetko prodajem,više volim kupovat,tvoju poruku od prije nisam dobio,naravno da bi ti odgovorio.
Ma da,ovi iz moga kraja koji me poznaju,znaju da trenutno sviram "elektriku" i da su tambure samo jedan mali dio opreme koju imam.
ALI ovo je forum o tamburama,o akustičnim instrumentima,pa neću o klavijaturama,hemondima,bubnjevima,gitarama,pojača lima,harmonikama ... bla,bla.:):):)
I OVAKO ZVUČI DA SE HVALIM ŠTO MI NIJE NAMJERA!!!:bonk:

MarkBass 02-03-2010 12:10

Quote:

....Evo uspio sam poslikat....

Čestitam! Svaka čast! :top:

Fico2107 02-03-2010 12:17

Quote:

Originally Posted by tamish (Post 48896)
Negde sam nasao ovu fotku, mislim da nije s foruma...
Kudlik prim s plocicom metalnom! Nemam sliku celoga prima!:sad:
Privitak 2045
Privitak 2046

Tamish,neznam jel se sječaš onog prima iz 42' što sam stavio bio na forum i prodajem ga trenutno. Uočio sam neke sličnosti s tim. glava i mašinice ISTE su.A i došao sam do novih informacija.Ono što je pisalo da je prim iz Daruvara od tamo nekog majstora,netočno je.Pradjed ga je dao tamo na reparaciju,pa ga ovaj nije dobro složio,pa ga je odnio u radionu Kudlik. Kupio od majstora Kudlika koj je pruredio tu primu,sad neznam koje zahvate. Imam i kod kuće čak i račun reparacije!

Ernest Arnold 02-03-2010 14:34

molba

Quote:

Originally Posted by Fico2107 (Post 81523)
Tamish,neznam jel se sječaš onog prima iz 42' što sam stavio bio na forum i prodajem ga trenutno. Uočio sam neke sličnosti s tim. glava i mašinice ISTE su.A i došao sam do novih informacija.Ono što je pisalo da je prim iz Daruvara od tamo nekog majstora,netočno je.Pradjed ga je dao tamo na reparaciju,pa ga ovaj nije dobro složio,pa ga je odnio u radionu Kudlik. Kupio od majstora Kudlika koj je pruredio tu primu,sad neznam koje zahvate. Imam i kod kuće čak i račun reparacije!

Da li bi mogao staviti jednu dobru fotku o računu?
Hvala.
ps. Inače ovi primovi sa metalnim pločicama rađene u Karlovoj radionici između 1942-1945 god.

tamish 02-03-2010 15:01

Quote:

Originally Posted by Fico2107 (Post 81523)
Tamish,neznam jel se sječaš onog prima iz 42' što sam stavio bio na forum i prodajem ga trenutno.....

ne secam se , a kad sam hteo da se podsetim - vidim da su slike skinute...

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 22:38 sati.