![]() |
mmm, pečenje....
2 Attachment(s)
ono na stolu ti je divljač, a kulturno-umetnička priredba je povodom proslave u lovačkom savezu Srbije! Umetnica angažovana na izvođenju kulturno-zabavnih radova je Vendi. E, jes' porasla, mašala!
|
auuuu!! majko!!!
|
Vendi, ispade ti sisa!
|
Priznaj...
2 Attachment(s)
Quote:
...da bi je "polomio" k'o mače muškatlu! ...da bi je obalavio k'o puž bukvu! ...da bi je smaz'o k'o ciganče slinu! ...da bi je pokid'o k'o ćuran glistu! :krez: ...i tata bi, sine!:krez: EDIT Braaatee, pratim gledanost ovih slika sa proslave, sve i Vidakovićevu tamburu da sam okačio, ne bi sa tolko često slike otvarale...:krez::krez::krez: EDIT2 http://sr.neciklopedija.org/index.ph...&variant=sr-el |
Poumirat ce ovi starci, srce ce ih izdat :krez:
|
malo mi falilo da izbacim doručak natrag :krez: ... ajme ženo, šta učini ... :bonk:
|
jesi vidla trišo kako se tal skuplja??
Ja još nikome nisam izvuko 1000 švajcaraca.. Kakve su vaše metode kada ste među stolovima cure:krez: :krez: ?? Opiši nam to malo, možda nešto promjenimo skupa? Inače sa sisama sam zadovoljan i uopće me ne tjera na bljuvanje :krez: :krez: A ono što tamish kaže .. ko puran -glistu , svaka ti dala moram to zapisati :top: Mislim da je primila kuraca k'o kozara metaka.. :krez: :krez: :D :D |
Quote:
Ja još uvijek vozim dajca , slušam cecu , češkam jajcaaa.... |
Quote:
|
Quote:
|
ko zna di je nido zavirivo :krez:
|
ček, zajebo sam se? Dinari?
Jebo sliku svoju, to je zato što nisam nikada vidio 1000 švajcaraca.. EDIT učinilo mi se tamo na slici među sisama vire onako intenzivne boje s brojem 1000 pa sam odma mislio švajcarci. oni jesu tako nekavih boja al brojke valjda stoje vertikalno a ne horizontalno.. sori sise su svejedno ok |
Quote:
|
svaka čast!
|
Quote:
Drugo, ne sviramo često po gažama, i vrlo rijetko za novac. Treće, novac nam nije ni cilj. Četvrto, ne tjeraju me njene sise na povraćanje ... Peto, i ja sam sa sisama zadovoljna, svojima ... :krez: Šesto, želiš mi nešto reći ovom prvom rečenicom, a da ja to ne kontam trenutno? :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ufff
...paa, sad si stvarno na...(je)...b'o!:bonk:
|
Quote:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 21:43 sati. |