![]() |
Podravci
Ne znam kakvi su Podravci općenito, al' znam da "podravski svirači piju više nego svati, al' pred cirkvom nisu mogli na nogama stati, dremaju, sviraju jer note znaju na pamet već"... Super pjesma! :ples: :music: :eatdrink: :hik:
|
kakvi su podravci opcenito... hehe.
mladen kerstner je je postigao prilican uspjeh sa svojom serijom o podravcima - gruntovcani... samo podravci tvrde da gruntovec nije u podravini. e sad, tetec cinober, presvetli, dudek, rega i ekipa... nisu podravci. a kaj su onda? |
e sunčece vam presvetlo....
zagorci smo ljudi pravi kaj nam pak moreju....i nema do zagorca....iako sam u slavoniji tvrdim da sam zagorec..kako kaže štef...slavonec jesem al zagorski sin...:bonk: :bonk: :bonk: :bonk: :D |
kad podravec pada s krova viče "žena,za mene ni treba ručka,jel bum v bolniciiiiiiiiiiii !!!!" :D :D :D
btw-mama mi je iz virja....... |
Quote:
izgubio sinoć par godina života na onom chatu...netko me dobro "izmasiro"......... .................................................. .......................................... pozdrav od klas 1.7 TDi ............................. ich liebe muzik und tamburaschen |
Quote:
|
pa moraju nam legende foruma uvijek biti "tu negdje"....
|
@chico, onda nije ni čudo da si tamburaš, jel se možda i Tomislav il Marko zoveš?? :bonk:
ma teško je i općenito dat sliku, okarakterizirat bilo Podravce, bilo Slavonce, bilo Dalmatince, bilo Zagorce .... meni sve te karakterizacije zvuče previše stereotipno i puno predrasuda, a to ne volem (eh, al sam sročila to krasno, ne obazirite se, 3 sata sam provela u šumi :krez: ) |
Quote:
|
ne, srela sam jednog međida :D i ubrala nekoliko kila kestena :dance: :p
|
jel to bio mrki međid ili neki drugi...da nije možda grizly bio....
e marune ćeš jest jelda..i ja bi |
Quote:
već sam ih skuhala i pojela barem pola kile, ako ne i više, odlični su :cool: samo šta sam sad vratila sve hodanjem istopljene grame :D |
Quote:
|
ja ga nisam vidio....
a kaže Trisha da je bio fin i dobar......sad jel se to misli na ispijanje gemišta il na nešto drugo,ja neznam |
eto ga na, vi odma imate svakakve misli, o gemištima i ko zna čem sve ne! nije pio, nije pušio, nije čak ni progovorio :krez:, prošo mirno pored mene i majke i nastavio svojim putem :bonk:
|
i nije te pitao šta nosiš u košari...???
ma katastrofa je taj međed....nije ni za šubaru onda...:D :D |
Quote:
|
de pustite jadnog međedda na miru, meni se sviđao šta sad šta se vama ne sviđa :krez:
|
je, i ja kazem. grizli je skroz ok... ;)
|
Quote:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 20:40 sati. |