![]() |
ja volim onu od azre. klinček stoji pod oblokom
|
popevke sam slagal više i ne pokušavam odsvirat. uvijek se pretvori u dinamovu himnu nakon 4 takta.
|
.....a ja čekam dan kad će mi netko naručit od sandija sve je ona meni.....;);)
|
EEeeeee banditen, znate šta danas ima u našem malom gradu?
Čika Iva P slavi obljetnicu opstojanja u našem ribnjaku pa je pozvo ribičko društvo nemalo u birtiju na iće i piće. :D :D Šarani na rašljama, štuku u luku i deverike u kratke pantalonice.. Reće, svima koliko vas ima, da dodjete što veći račun napravit, ima se s čim tako da i ja idem nepozvan :lol: , a posebno da se sviraczs , mačak, isl, isl. obaveste!! |
onda će se sigurno onak malo i za dušu zasvirat....:D
|
Quote:
autor teksta 35% aranzman 36% od djela autora glazbe... tak je u zampu... |
Quote:
|
brljo, nisi mjesto i vrijeme naveo. e da, i pitaj ivu jel treba kakve tamburaše da mu dođu svirat...
|
jbg, neznam jel u istoj birtiji kao i zadnji puta, he he
|
Quote:
|
Quote:
http://www.dallape-accordions.com/ Imaju posebnu rubriku "Balkan accordions", modeli dugmetara - Organtone 993/A Supermaestro DUGMETARA Supermaestro DUGMETARA "Compact" :harm: I ne znam zakaj se to ovako u narodu kolokvijalno zove Dallapa kad se firma (čovo koji ju je valjda osnovao) zove DallapE, Mariano Dallape... |
Quote:
|
Quote:
|
...stara narodna...
"Samo je Mercedes - auto, i Dalapa - 'armon'ka!":krez:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mi smo imali drugi nick za veru. nije za forum!! :krez: |
Dobar primer!
Quote:
|
Quote:
Quote:
Bar mi se po prezimenu čini da ima češko podrijetlo... Btw, i Houdek (as in Žak Houdek (Jacques ak vam tak bolje zgleda :D)) i Houra (Jasenko, Jajo) su češka prezimena. |
Banovo Brdo!
Jel znaš da ima deo BG koji je po Matiji Banu nazvan Banovo Brdo (bilo nekad njegovo), nego, deder ti proprčkaj po rodoslovu Banovih, vidi da nisi možda naslednik neki dalji...:krez:
Oma se javljam da ti budem "tajnik"!:krez::krez: EDIT Ovaaj, _maestro_, pretpostavljam da ovo naše offtopičarenje ide sutra ili u "Kućerak" ili u recycle bin, nema smisla, mislim - fijakeristi...i tema... Pardonirajte, mod.društvo! |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 21:44 sati. |