![]() |
i vratit ću ga.
ovo je privremeni potpis, onako, ko da je od niš. ili vranje. sve se razbacujemo s padeži. :krez: |
U Vranje...
U Vranje nema laganje! Sto kila svinja - dvesta kila mas'!!!:krez:
|
....baš se nešto mislim kako bi bilo zgodno da forum ima neku svoju pjesmu, zaštitni znak.....stih raspoznavanja....ne znam, valjda ima koji tekstopisac raspoložen da u trenutku inspiracije opjeva naš skromni forumski puk....:rolleyes:
|
e kuda se sad sjetiš.....a imali smo baš afirmiranog tekstopisca...ali te pjesme vjerojatno nisu za forum.....:bonk: :D
|
Quote:
|
pa probaj ti nešto onda sklepat...tebi je ideja i pala na pamet....
..napišeš više različitih,pa odaberemo "stručni" žiri koji će onda izabrat koja je najbolja..... |
Quote:
|
kompozitor 50%
textopisac 25% aranžer 25% ko u zampu... :D |
i ja bi svoj dio...vidite nagovaram čovjeka da napiše pjesmu....:bonk: :bonk:
|
Quote:
|
napiši sam. ovako: uzmi narodnu melodiju, al nikome nemoj reći da je narodno, nego se ti potpišeš za kompozitora. a kompozitor je narod, pa ne traži svojih 50%. to možeš odmak prisvojit. i neće te narod tužit za plagijat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
jedno sam vrijeme ja sviro s njim u B.Manastiru.i znam da se onda nešto žalio kako više ništa ne stigne,završava faks,puno posla s konjima i tak to...sam je rekao da svira sve manje i manje....
sad iskreno nisam ni siguran dal još svira,nisam ga dugo vidio |
Quote:
|
koliko ja znam zadnji ga je vodio Ižaković,a sad jel ga još uvijek vodi pojma nemam,izgubio sam svaki kontakt s njima....al bilo je stvarno odlično na tim probama...neznaš tko pije tko plača....
|
Quote:
|
e oto narodno... škripi djeram, oj curice šildil daj (kićina, a ne škorina verzija) :D
|
Quote:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 22:49 sati. |