![]() |
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
Biti ćeš pravovremeno obavješten! ;) :top: |
odlicno! ;)
|
ja opcenito nevolim svirati spore pjesme, umirem onda..ali kad netko drugi svira on mi pase...
|
Quote:
|
Quote:
a dobro je kad doma festamo onda stari isto zasvira.. |
Quote:
|
mrzim kad mi tambura, kao evo sada, smrdi po dimu, po birtiji, po fajtini prostora u kojem je svirala dvije noći... bit će red ubaciti u kofer "wunder-baum" od vanilije :)
|
Quote:
|
Quote:
|
prvo bih vas sve pozdravio ... i mogu rec da sam se na neke stvari dobro nasmijao ... :krez: ...
.. mnogi ljudi stvarno misle da je nama sviraćima lako, da mal drmamo po tamburama i pjevamo i da je novac koji zaradimo jako lagan novac ... al ne shvačaju da je s ljudima najgore radit, jer kad npr. sviras u svatovima gdje ima par stotina ljudi apsolutno je nemoguće da ti (mi ) zadovoljiš svačiji ukus, a ljudi tad znaju ponekad bit jako bezobrazni i agresivni ... kao npr. situacija kad čovjeku ne odsviraš odmah pjesmu koju je naručio jer prije njega imas vec par naručenih i plačenih pjesama, a on ti uzme pjesmaricu i pali ju ... pa dođe ti da mu onda tu pjesmaricu nabiješ u usta i to nogom ... :bonk: ... ali što je najgore, takve ili slične stvari se mogu malo malo dogodit a mi sviraći smo uvijek u manjini među tom ruljom i skoro pa ne smijemo nista ni reć ... :mad: i jedna situacija koja se dogodila meni i mom bendu prije nekih tjedan dana kada smo svirali svatove ... dosli smo na svirku oko 4 popodne i prvo svirali kod mladoženje, a zatim isli u salu gdje smo oko 8 počeli sa svirkom ... imali smo pauzu tijekom vecere i malo kasnije zbog tehničkih problema s razglasom pauzicu od nekih 10-15 min te smo nastavili svirku na suho ( bez razglasa ) svatovi su bili manji, nekih 80-tak ljudi pa smo mogli to odradit ... ugl. svirali smo nekih 4 i pol sata bez stajanja, bez ikakve pauze bas iz razloga jer smo htjeli nadoknadit to što nismo mogli nastavit na ozvučenje, da bi na kraju dobili samo polovicu novaca od pogodbe i kritiku kako smo imali puno pauza ... na takvu situaciju možeš dobit samo živčani slom ... hahha ... :mad::bonk: neznam jel netko imao takvih ili sličnih situacija, pa me zanima kako se to može riješit drukčije osim da nekom mal polomiš nesta .. hhh |
Quote:
(NHF, šala, šala...) |
Quote:
|
Ja, po novom, mrzim def (tamburin) na svirkama! Svirali smo nedavno rodjendan i 2 gospodina su nam se prikljucili sa 2 defa! I udaraju oni, jedan na prvu drugi na kontru, pa oba i na prvu i na kontru, pa svakako, najglasnije sta mogu.... To je proizvodilo takvu buku...!!!! Nas je bilo 5 i nismo culi NISTA osim tih defova!! Na kraju svi smo ostali bez glasova, jer ne mozes ti nadglasat tu silnu buku!
I na kraju, komentiraju ta dva gospodina, kao: "Odlicni ste, mladi ste, stvarno ste napravili dobru atmosferu, imate potencijala, samo morate radit na pjevanju, ne cuje vas se skoro nista....." :angry::vio2::violent: |
Quote:
|
evo jedna situacija, onako već fešta odmakne, svi popiju, kad slijedi pauza mi ostavljamo instrumente idemo nešto popiti, kad ono još ne primiš čašu već nešto svira (ustvari lupa bezveze), našla se ekipa pa sad i oni znaju svirat :krez::down: , šta bi im čovjek napravio, nalupao ko stoku...
|
Već su neki spominjali da mrze kad im pukne žica na svirci, al' ja posebno mrzim kad mi, kao što se dogodilo sad u subotu, pukne žica na kontri na prvoj stvari u setu (u ovom konkretnom slučaju E pletena, i to žica koju sam stavio taj dan, tipa 15 sati prije svirke, al' nije to problem) i onda moram sat i pol "šargijati" po tri žice na razglas jer je to zadnji set, urnebes, usijana atmosfera i nemrem si priuštit par minuta pauzu da stavim novu. :mad::mad::mad:
|
na svirci mrzim kad je neko samo fizicki prisutan, odradjuje posao (obavezno loshe), i svakih 5 minuta upadljivo gleda na sat (ili jos gore u mobilni)
|
Quote:
pogotovo ovo s mobitelom! Naš bivši kontraš je redovito sms-al s minimalno tri komada za vremem svirke ili probe. Da ga zadaviš! Pozdraf, TinMan |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 15:25 sati. |