![]() |
Quote:
Ocvirek, ti se valjda bojiš da netko na ovom forumu neće vidjeti tvoj post, ako ga samo jednom negdje napišeš, i zato ga ponavljaš na svim mogućim mjestima, sada u vezi Krune, a prije ostavljanjem linka na tvoje stranice na desetak različitih mjesta. Najmanje 90 posto ljudi ovdje čita sve teme, i zato ne moraš spamati gdje god stigneš. :spam: |
Quote:
zato sumnja da on ne čita tuđe postove ima utemeljenja... jer... svi mi sudimo druge po sebi. |
Idoli
Quote:
Ovako nesto napisati granici sa zdravim razumom pogotovo dio o Bogu, taj dio nije ni za smijati se vec je tako tuzan da ti dode na:sad: |
kruno je prekinuo fax u mostaru zato što snima dva albuma za ts prijatelje, snima album garavušama, snima album trio guštu, i radi neke pjesme za moj band i za neke druge klince.......... čovjek nema vremena ništa(piše nam aranžmane na WC-u) i imam snimku žive svirke ts prijatealja za koju su glazbeni stručnjaci koji su ju do sad čuli, rekli da je jedna od najjačia tamb. svirki koje su do sad čuli.
|
Idoli
Quote:
Izuzetan covijek nema sto, pogotovo ako uspijeva pisati aranzmane na WC-u, to nije uspijelo ni najvecima:bonk: Ali ne mislis li malo da si previse u toj spici, nemoj se ljutiti ali ispada kao da si zaljubljen u Krunu a to nije na slavu niti tebi a niti njemu |
šta fali i ako sam zaljubljen u njeg???????!
|
Idoli
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pa de nam stavi tu snimku, ako je baš toliko dobra... ja sam čuo prijatelje samo ono malo što je snimljeno, i to je ok. lijepo snimljeno. a ti ako imaš nešto, stavi slobodno da i mi čujemo o čem se radi
|
snimka je 110 mb. i kao 1. ne znam uopće koristiti g mail, nisam se do sad služio s tim pa molim....................
|
obavijest! prijatelji završavaju sa snimanjem dvaju cd-ova koje su snimali specijalno za ameriku, ali veliku radost i zanimanje ova dva albuma trebala bi pobuditi i unutar hrvatske. naime, na prvom cd-u nalaze se snimke pjesama stranih izvođača, zabavnjaka, rocka, a od toga i neke pjesme na talijanskom, španjolskom i ruskom jeziku! na cd-u br. 2 nalazite će se što poznate što nepoznate pjesme iz svih krajeva hrvatske. prema prvim snimkama: odlično!
|
hmm to bi moglo bit zanimljivo za poslušat..:D
|
samo da dodam........ snimali su i ševu (audio, da netko ne bi pomislio video).
što je najzanimiljivije, snimka ševe sa cd-a je živa snimka, tj. momci su svi zajedno sjeli u studio 1,2,3 i... bez studijskog uljepšavanja, prčkanja itd. itd., izvanredno snimili svoju verziju ševe koja će vama svima biti dostupna vjerovatno za koji dan! i druge stvari su jako dobre |
Quote:
:ples: |
Ljudi ja sam čuo kako uživo sviraju ševu. To morate doživjeti!!!!
|
SVE SNIMKE IZDANE NA CDima ZA AMERIKU MOŽETE PRESLUŠATI NA SLUŽBENIM STRANICAMA TS "PRIJATELJA" KOJA GLASI www.ts-prijatelji.com
usput, dva člana ts prijatelja dobili su pomladak prije par dana, te buda iz berde banda |
cuo sam ih nekoliko puta na televizoru, a i na radijskim postajama su u zadnje vrijeme sve češći.....mogu samo reći da su dečki odlični i jedva čekam njihov album!!!!!!!!!!:ples: :)
|
Cd
Upravo preslušah CD...dečki sviraju strašno, svi do jednog...Kapa dolje svima!!!!:top: :top:
|
I ja se slažem, hebena ekipa, hebene snimke, dečki svaka vam dala...:cool:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 18:12 sati. |