Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Tamburaši i bandovi (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=17)
-   -   TS Prijatelji (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=241)

Svitac 15-04-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by ocvirek (Post 13333)
kruno je legenda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moram i ja malo skrenuti s teme.
Ocvirek, ti se valjda bojiš da netko na ovom forumu neće vidjeti tvoj post, ako ga samo jednom negdje napišeš, i zato ga ponavljaš na svim mogućim mjestima, sada u vezi Krune, a prije ostavljanjem linka na tvoje stranice na desetak različitih mjesta.
Najmanje 90 posto ljudi ovdje čita sve teme, i zato ne moraš spamati gdje god stigneš. :spam:

_maestro_ 15-04-2007 20:50

Quote:

Originally Posted by Svita (Post 13349)
Ocvirek, ti se valjda bojiš da netko na ovom forumu neće vidjeti tvoj post,

:krez:
zato sumnja da on ne čita tuđe postove ima utemeljenja... jer...
svi mi sudimo druge po sebi.

Mislav 15-04-2007 20:55

Idoli

Quote:

Originally Posted by ocvirek (Post 12468)

kruno kad nađe pola sata slobodnog onda dođe kod mene na probu! hehe.....imamo veliku čast i sreću i ne znam šta.....da vodi naš band (ts lipa) od našeg samog početka, tj naučio nas je svirat još u orkestru, a sada nam je voditelj,učitelj,duhovni vođa, guru, da smo u antičkoj grčkoj bio bi nam bog! ne samo zbog svirke, nego što je čovjek prvenstveno legenda!

Mislim da ima ljudi kojima moramo biti zahvalni na prenesnom znanju ili bilo cemu drugome ali ovo je PRESTRASNO:bonk:
Ovako nesto napisati granici sa zdravim razumom pogotovo dio o Bogu, taj dio nije ni za smijati se vec je tako tuzan da ti dode na:sad:

ocvirek 15-04-2007 21:16

kruno je prekinuo fax u mostaru zato što snima dva albuma za ts prijatelje, snima album garavušama, snima album trio guštu, i radi neke pjesme za moj band i za neke druge klince.......... čovjek nema vremena ništa(piše nam aranžmane na WC-u) i imam snimku žive svirke ts prijatealja za koju su glazbeni stručnjaci koji su ju do sad čuli, rekli da je jedna od najjačia tamb. svirki koje su do sad čuli.

Mislav 15-04-2007 21:42

Idoli

Quote:

Originally Posted by ocvirek (Post 13354)
kruno je prekinuo fax u mostaru zato što snima dva albuma za ts prijatelje, snima album garavušama, snima album trio guštu, i radi neke pjesme za moj band i za neke druge klince.......... čovjek nema vremena ništa(piše nam aranžmane na WC-u) i imam snimku žive svirke ts prijatealja za koju su glazbeni stručnjaci koji su ju do sad čuli, rekli da je jedna od najjačia tamb. svirki koje su do sad čuli.

Izuzetan covijek nema sto, pogotovo ako uspijeva pisati aranzmane na WC-u, to nije uspijelo ni najvecima:bonk:
Ali ne mislis li malo da si previse u toj spici, nemoj se ljutiti ali ispada kao da si zaljubljen u Krunu a to nije na slavu niti tebi a niti njemu

ocvirek 15-04-2007 22:05

šta fali i ako sam zaljubljen u njeg???????!

Mislav 15-04-2007 22:55

Idoli

Quote:

Originally Posted by ocvirek (Post 13359)

Ovo govori sve o tebi:down: ali necemo dalje o tome jer to nije tema za diskutirati, ti ces to morati rijesiti sam sa sobom:bonk:

ocvirek 16-04-2007 07:57

Quote:

Originally Posted by Mislav (Post 13362)
Ovo govori sve o tebi:down: ali necemo dalje o tome jer to nije tema za diskutirati, ti ces to morati rijesiti sam sa sobom:bonk:

šta si mislio s tim reć, ako nećeš govorit live možemo preko pm

rodjo 16-04-2007 09:18

Quote:

Originally Posted by ocvirek (Post 13359)

Mislim da mu nakon ovoga neće biti svejedno "nasamo" otići s tobom "u" PM...:krez:

patos 16-04-2007 10:35

pa de nam stavi tu snimku, ako je baš toliko dobra... ja sam čuo prijatelje samo ono malo što je snimljeno, i to je ok. lijepo snimljeno. a ti ako imaš nešto, stavi slobodno da i mi čujemo o čem se radi

ocvirek 16-04-2007 17:30

snimka je 110 mb. i kao 1. ne znam uopće koristiti g mail, nisam se do sad služio s tim pa molim....................

ocvirek 04-06-2007 16:26

obavijest! prijatelji završavaju sa snimanjem dvaju cd-ova koje su snimali specijalno za ameriku, ali veliku radost i zanimanje ova dva albuma trebala bi pobuditi i unutar hrvatske. naime, na prvom cd-u nalaze se snimke pjesama stranih izvođača, zabavnjaka, rocka, a od toga i neke pjesme na talijanskom, španjolskom i ruskom jeziku! na cd-u br. 2 nalazite će se što poznate što nepoznate pjesme iz svih krajeva hrvatske. prema prvim snimkama: odlično!

jaksa 04-06-2007 18:25

hmm to bi moglo bit zanimljivo za poslušat..:D

ocvirek 19-06-2007 10:37

samo da dodam........ snimali su i ševu (audio, da netko ne bi pomislio video).
što je najzanimiljivije, snimka ševe sa cd-a je živa snimka, tj. momci su svi zajedno sjeli u studio 1,2,3 i... bez studijskog uljepšavanja, prčkanja itd. itd., izvanredno snimili svoju verziju ševe koja će vama svima biti dostupna vjerovatno za koji dan! i druge stvari su jako dobre

bando 19-06-2007 13:13

Quote:

Originally Posted by ocvirek (Post 17496)
samo da dodam........ snimali su i ševu (audio, da netko ne bi pomislio video).
što je najzanimiljivije, snimka ševe sa cd-a je živa snimka, tj. momci su svi zajedno sjeli u studio 1,2,3 i... bez studijskog uljepšavanja, prčkanja itd. itd., izvanredno snimili svoju verziju ševe koja će vama svima biti dostupna vjerovatno za koji dan! i druge stvari su jako dobre

e to me bas zanima... moze na gmail kad dobijes snimke??
:ples:

pale 19-06-2007 18:53

Ljudi ja sam čuo kako uživo sviraju ševu. To morate doživjeti!!!!

ocvirek 20-06-2007 22:46

SVE SNIMKE IZDANE NA CDima ZA AMERIKU MOŽETE PRESLUŠATI NA SLUŽBENIM STRANICAMA TS "PRIJATELJA" KOJA GLASI www.ts-prijatelji.com

usput, dva člana ts prijatelja dobili su pomladak prije par dana, te buda iz berde banda

suhina 03-07-2007 23:22

cuo sam ih nekoliko puta na televizoru, a i na radijskim postajama su u zadnje vrijeme sve češći.....mogu samo reći da su dečki odlični i jedva čekam njihov album!!!!!!!!!!:ples: :)

zOnZi 17-07-2007 00:01

Cd

Upravo preslušah CD...dečki sviraju strašno, svi do jednog...Kapa dolje svima!!!!:top: :top:

jaksa 17-07-2007 00:02

I ja se slažem, hebena ekipa, hebene snimke, dečki svaka vam dala...:cool:

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 18:12 sati.