![]() |
Quote:
'Oćeš ovdje, 'oćeš na drugom forumu, 'oćeš na grupi... Nije bitno, očekujem poziv. :D |
Uh, ima nas znatizeljnih ! :D
Je li to obicni prim, plus ekstra magnet ? Ili je to puno drvo, kao fenderica, pa opet ima magnet ? ili je to opet obicni prim sa mikrofonom poput B-banda ? ili je to nesto sasvim cetvrto ?? :krez: |
Quote:
|
Quote:
Napravi, baš me zanima... Kako pucaju žice jednim pokretom :ples: |
Quote:
Ma neeee, stavi mu jednog 'ambakera. I floyd, obavezno floyd :krez: Vidim da si izostavio neke djelove moje zamisli... Trebat će još malo pričekati do pravog Električnog prima (TM). |
i jedan midi-pickup obavezno !!! I ugradi ekvilajzer i stimericu, ima prostora na primu koliko hoces za sve to ! :krez:
|
Ne zaboravi široki kožni remen, jasno "Fender"... :cool:
|
1 Attachment(s)
Evo ga !
Prim san snova !!! |
Quote:
Ma dobar je :krez:, al' kud baš Fender... |
Quote:
Quote:
Jasno ti je da sam očekujemo dvije teme koje će ravnopravno parirati "Genezi jedne berde" :D |
Quote:
Slijedi naravno Gibson, a onda cemo naci neki dobar Ibanez, za metalicu prim ! Ruda, nadam se da se ne ljutis na ovako offiranje, ovo je samo malo "vegete", da zacini sa malo humora ! |
Stan' malo. Zašto si zaljepšio top a nisi ugurao i pospajao jack s potovima?
|
Jel se mogu puknut manji potovi ? Ovi izgledaju preveliko :krez:
|
Quote:
Ili se pickguard može skidati, opet, kao na gitari. |
Hmmm, trebat ce dobro razmisliti gdje staviti potenciometre, a da ne smetaju prilikom sviranja..
|
mogu ti reci da ovo zanimljivo izgleda bas me zanima kako ce fino zvuciti to....hehehehhe
|
mene ovaj rudek svakim postom sve više iznenađuje :top:
|
Pa možda ti je to i najbolje rješenje, jer onda "štediš" glasnjaču od suvišnih rupa, a sa boka definitivno najmanje smetaju... a pošto je prim inače "minijaturan", siguran sam da se može naći jednako minijaturnih potenciometara, tako da ne "štrče" previse i ne kvare cjelokupni utisak ! :top:
|
Quote:
|
a da napraviš nekakvu kutijicu koja bi se zakačila na remen recimo i u njoj budu potenciometri?
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 16:14 sati. |