![]() |
sviranje
Quote:
|
Quote:
|
eto pošto nam je maestro zatvorio "kino" ja sad moram po birtijama ubijat vrijeme....a baš je bilo super...dobili smo seriju u nastavcima...:bonk: :bonk: :bonk: :D i onda nam ne puste kraj:sad: :D
|
ma bit ce toga jos. zar sumnjas? :krez:
|
Pozdrav društvo, ''mico'' daj meni jednu ljutu, daj maestru jednu i ostalima šta piju.Al' nabrzinu.Valja ić' radit(svadba,svadba)!:ples:
|
Quote:
zaime, znaci danas i sutra prije podne te nema na forumu? poso je poso... |
Danas(svadba) smo u N. Gradišci(hotel ''Tomislav'') a jedan od gostiju je i čuveni Josip Pintarić-Puco pa smo ovih dana ''biflali'' njegove stvari jer su mladoženja i kum to tražili.Uglavnom su to pjesme što su snimali ''Trenkovci''! a ja ih imam u originalu na CD-u(mislim na Pucu).Možda neke stavim i na G-mail kad uvatim vremena.
Sutra popodne ''udaramo na suvo'' lovcima u Beravcima(između Broda i Županje).JO-HO! Ajd mala, usupni nam još po jednu pa odo':D |
Quote:
|
Quote:
i ja mislim da će biti toga još, ali neću o detaljima, to nije za forum!!! srdačan pozdrav od kojot1234567890 :bonk: :bonk: :bonk: |
Quote:
|
test, test...
evo, samo testiram svoj novi potpis. :krez:
|
...test, test......testis:krez:
|
...
Quote:
|
i šta sam ja sad propustio..???
otkad imamo novog :banned: ??? |
Quote:
vjerojatno je zbog nekih privatnih poruka dobio ban, uostalom, maestro će već objasniti... |
nemam sta objasnit... dobio je drugi zuti, znaci crveni... uz crveni ide i ban, barem bi trebao. e, sad kako mu je prosao post, ne znam.
po defaultu, kartoni važe 10 dana, pa je onda i baniran na 10 dana. valjda. malo mi je bzvz to s kartonima... nije mi skroz jasno, da pravo kazem. :bonk: inace, blokirao sam primanje privatnih poruka od njega. _____________________________ ocvirku sutra ističe ban. sad me zanima hoce li nastaviti kao ocvirek ili kao beliluk. cini mi se kao da ta 2 profila imaju nesto zajednicko... |
Quote:
e naš maestro je ko onaj pierluigi collina...oštar,nema šta:D :bonk: :D |
Quote:
|
....šta je bećariiiiiii.....samo se pije i rakija vodeeeee.....niko niš ne radi....na šta vam to birtija liči......ptujjjjj majke ti ga kalajisane.......eeeee kad vam jaaaa dođem.....
|
Quote:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 22:28 sati. |