![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
u zadnje vrijeme me ženske zovu da im budem čajo, čauš, kapetan ili kako got neko tu osobu u bilo kojem kraju domovine zvao mogu vam reć puno mi više to štima (odma provjerim kakve su djeveruše) hehehheh :D |
Quote:
|
Bit ćeš ti striper ako kojim slučajem zabasaš u brodski kraj svirat svatove :krez:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Čajo |
Aha, starešina, pa tak recite... :bonk::krez: I u ovom članku na wikipediji piše i notorna glupost, da se u nekim dijelovima taj čajo naziva i barjaktar... To je fakat miješanje krušaka i jabuka, jer se dobro zna kaj radi barjaktar (maše zastavom i pije, ne mora niš pametno reć, za razliku od starešine koji je MC - master of ceremonies). A i zanima me etimologija tog "čaje", pošto znam da to na romskom znači "djevojka"... Jel' to neki turcizam, hungarizam? Nekak mi ne zvuči slavenski...
|
Kad smo već kod stripera, ja sam se strg'o od smijeha kad nam je uletila murija na djevojačku, a frend za policajca veli meni (potiho) - "Evo, stig'o striper...", mor'o sam se maknut sa strane jer sumnjam da bi strogi organ reda gledao blagonaklono na to da mu se pripiti tamburaš smije u facu... :bonk::bonk::bonk::bonk::krez::krez::krez::krez:
|
Quote:
|
Quote:
Nije baš moj fah, al rekao bih da je tako nekako. Ne paše nam u temu, čaju ne moš mrzit na svirci, pravi čajo mora bit dobar sa svircima :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Taj se uzraz koristi pretežno u kraju poznatijem kao "Vražji trokut" (područje između Save, Krapine i Sutle)... :eek::lekcija: |
Quote:
:)))) |
mrzim na svirci????
|
e moj prle
tamiše, pa ovo je klasićno maltretiranje jednog obijesnog siledžije. ili kako se to danas veli: mobbing.
|
život je lep
...nigde nije tako dobro iliustrovano ko na ovom filmu, a majstorski su odglumeli i siledžija i mučenici tezgaroši...pok.Sonja Savić glumi a glas joj u pesmama pozajmljivala Bebi Dol...
|
joj kolko bi dao para da moghu neskim svirati...ja zivim u austriji ali sviram vinkovackim stilom....cisto i harmoniski,,,
tolko imam volje i sluha...ali nazalost jbg probada mi zivot....:sad::sad::sad: |
u boga ti, imamo i novi stil..ja sviram prljavo i melodijski, sumnjam da bi si pasali..
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 15:48 sati. |