![]() |
Quote:
|
Ne znam jel bilo,al mrzim kad mi pukne žica na basu,pogotovo 2. i 3........bez prve još izdžim do pauze.......al kad mi 10min nakon pauze pukne to me jako naživcira..............:angry::angry::angry::down: :down::(:(:(:sad:
|
Najvise mrzim na svirci kad mi neki hercegovci pocnu trazit tomsona il bulica....pa moram to smece svirat..okrene mi se zeludac od toga... (bez uvrede)
|
ja mrzim kad se kaže da nema narodnjaka, a drugi bend recimo svira od sinana sakića, preko šemse suljaković do cece ili štatijaznam.
|
Quote:
koji drugi bend? meni se jako rijetko događalo da su svirala 2 benda istovremeno na jednom mjestu... ako je i bilo toga, nismo se međusobno čuli, jer je svaki svirao u svom prostoru. :confused: |
...
Ja osobno nemogu podnjet kad netko dođe i počne prćkat po stalku, repertoau i onda krene: a de ovu, a jel može ova...ma marš u private message, to mi digne živac mogo bi ga uterat upod...:angry::angry:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sasma je normalno da u svatovima sviraju dva benda. mi pratnju i setove pod večerama, a električari ostalo. obično bude tako. ili pola-pola, ili sat mi sat oni, naravno navečer. |
ili ono, "nema narodnjaka"...
a kad pitaš jel može od halida, harisa itd, obično bude "ma to ide nema problema" :bonk::bonk: pa neću svirati cecu, janu, karleušu itd... |
pa halid nije narodnjak, isto tako ni ceca,karleusa... bla
|
ti ga stvarno lozis....:bonk:
|
Svašta !
Evo i to sam doživio mi u svatovima i naravno krenile narudžbe te dolazi lik do mene i pita:"Stari daj mi molim te rasitni mi 500 kn ali ako imaš po 50 ili 100 jbg puno je 500 za pjesmu!"
Naravno ja mu ne rasitnim ????? Pa nismo mi Fina ! p.s Ionako smo mu uzeli sve što je imao???? |
Sviras, ekipa nabrijana, idu talovi:ples:
I onda se nade neka pijana budala koja nikome ne dopusta da stavi novce na tamburu, ono kao dosta su dobili. Zar ti ne dode da takvoga :whip::violent::box: |
Mrzim kad mi pijana tetka prijatelja na pratnji sva uzjebana od pjesme lupa po berdi i onda napravi pukotinu koju sam tek danas primjetio i eto mos ga jebat
|
Quote:
Ima i takvog smeca nazalost |
Quote:
|
a kad nakon neka tri sata efektivnog tamburanja bez stajanja napraviš pauzu da se zapali cigareta i popije piće dođe neka aždaja i kaže - kava pauza, niste vi plaćeni da sjedite nego da svirate, prošle godine dečki su svirali za duplo manje novaca, bez pauze, a dobili ste bakšiša da ne bi trebali uopće stajati......
aaaaaaa počnem se pretvarati u vampira!!!!!:angry: |
Quote:
|
ko mi je kriv što uopće pogađam s takvima...i to se još žene upliću!
bog te vidio danas žene zovu i pogađaju za svatove, one donose kaparu, biraju salu...muški su tu očito samo da ih ožene i to je to....:bonk: ja ne znam šta je to... |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 14:44 sati. |