![]() |
-em... Oj, Svitac, zajeban ti je ovaj novi nick... :bonk: :bonk:
|
Na slovenskom bi bilo s svitcem...a sto se tiče svizca bilo bi sa svizcem, a jazbec sa jazbecom, a ne jazbecem. Ima jedno pravilo, a ne znam, kako se strucno kaze (preglas!?), mama mi je umirovljena slavistka. :bonk:
Lp, I. |
6ti padež...
Quote:
|
Quote:
malo sam madjar, pa sam pomešala rodove. |
Dilema...
Quote:
|
Jedna naznaka za pcelu na slovensko - madjarskom...... Adam Bicskey bi reko ptica, koja dela med. :krez:
|
Quote:
|
Sigurno su neki s "ije" i "je" jer ih ne mogu pronaći a to mi je jača strana
:D |
Quote:
Dečkima čestitke, a ostalima: u CD shop! |
Quote:
|
Quote:
Da nije simboličKi umjesto simoblični? |
Na samom početku piše legedna :krez:
|
e moj h rvoje... kad cu ja imat svoju temu..
|
Evo, dečki pošto se trudite, evo vam male pomoći. Radi se baš o greškama kod tipkanja, dakle nisu pravopisne ili gramatičke greške nego je jednostavno, vjerojatno u brzini, autor teksta u par riječi zamijenio redoslijed slova ili izostavio slovo. Od ove 3 greške dvije su u prvom stupcu, a jedna u drugom.
@exer22 - pa imaš/imao si svoju temu, a bila je i ona "Exer i Trisha" itd. :D EDIT: Opa, vidim da je Log Out našao 1/3... I, da, pod grešku ne računam "romance" koje se u tekstu spominju, iako nisam čuo da te pjesme netko naziva tako. Uvriježen termin je "romanse"... |
IZADAVANJE prve ploče....
ne OPTREĆUJEM se....:ples::ples::ples::ples: |
Bravo, klas! :top:
Najbolje je kak su ovo "ne OPTREĆUJEM se" ispravili u onom izdvojenom citatu iz teksta (valjda kad je veći font pa je lektor vidio), a u tekstu nije ispravljeno... Iako, nadam se da taj tekst nije pregledao lektor jer ako jest, ne valja mu pos'o... :bonk::krez: |
Quote:
Ja podržavam "ne-gubljenje" slova T. Mnogi ne podržavaju to, jer asociraju s korienskim pravopisom. Ne zbog pravopisa, nego zbog vremena u kojem je nastao. |
Quote:
rasprave ove vrste nisu potrebne tamo gdje su započete... a započinješ ih hrvoje, brate mili, posvuda. |
Ajde ajde pa šta bi mi bez Hrvoja a mali offtopic se svima može desit :cool:
|
Quote:
ako da, čemu tvoj komentar? ako ne... pusti nas koji uviđamo da moderiramo forum na miru. |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 18:29 sati. |