![]() |
Quote:
mrzim kad klima ne radi na svirci. a onda kad proradi, a ja sav u vodi, i to mrzim |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hehe,e ovo je tek dobro :bonk: |
mrzim na svirci
Ja osobno mrzim na svirci kad nemaš šta pojest i popit :krez:.Ili ono kad služe vruću janjetinu pa dobre komade daju "važnim gostima",a mi dobijemo neke globure i kosti :bonk:.Pa onda bolje da mi nisi ništ ni donio :D
|
Quote:
|
na svirci ne volim kad me počne frkat,stiskat,potiskivat i svemu tome slično... ja nisam krv tome ! ! ! to što gaže nemaju eko wc nije moja krivica :mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
prošli tjedan mi je mušica nekakva ušla u uho za vrijeme gaže..:down: ovaj tjedan u oko :down: :down: ..kobno je svirat u prirodi ovo doba godine... šta mogu očekivati sljedeći tjedan? ubod stršljana :down: :down: :down:
|
Quote:
|
Ja mrzim kad ljudi ispeku losu rakiju i nisi ni svjestan sta stavljas u sebe dok ti neprodje kroz grlo i onda mi se utroba raspada satima
|
pa ko te tera da piješ? ko je vidio pit na svirci?:krez::krez::krez:
|
Quote:
|
Quote:
mrzim onu izjavu: "Ajd još samo jednu pjesmu"x1000 -.-' |
ili onu:
oćemo jednu da idemo ii dvije da ostanemo |
ne znam jesam li to već napisao, al IZRAZITO mrzim kad neko kaže, makar i u šali:
- razbit ću vam tambure u stanju sam se potuć i to ozbiljno |
U mojim krajevima se ne zezaju da će razbiti tambure nego je "meta" tih pučkih šala i pošalica najčešće bas pa se zna čuti ona:"Igraj!!! Ili bajs na trešće!"... :bonk: :cool: :rolleyes:
|
Mislim da je najbolje da odsad dolazimo na gaže sa zaštitarom. Baš kao prave kurve. I tko veli krivu rečenicu - udri. :)
Drugi prijedlog je uzeti jednu od ovih stvarčica. http://www.tahon.com.tw/images/produ...mages/24_0.jpg Il' čak dvije do tri. Svakom jedna. |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 14:45 sati. |