![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Ma da, pričali smo o tome više puta ... a ja još imam iskopiran i negdje spremljen onaj tvoj poduži post od prije par godina gdje si objašnjavao zašto si prestao gažirati. I sjetim ga se ponekad :rolleyes: ...srećom, ne prečesto.
|
Quote:
problem je u tome što ima puno onih koji misle da se tu nema šta ne razumijevati. :o da je sve jasno. |
...a lipo mi je otac kazo: sine moj, najgore ti je vašarit š ljudima...
No, to smo odabrali, i to ćemo trpiti dok budemo mogli, ili htjeli! A dok to traje treba pokušavati ostvariti onu Bogdanovu izreku koju je napisao maestro!!! |
Quote:
u krivu su oni koji imaju stav da ne vrijedi pokušavati. takvi sigurno neće uspjeti. |
Quote:
trud se uvijek isplati i cijeni.:top: |
aaa ja mrzim kad ti neko stavi tringl,npr. 200kn i onda pol sata narucuje pjesme,jer misli da te kupio. A kad odeš za drugi stol onda pocne ona spika : "Kakvi ste vi to tamburaši,jel sam vam dal novce il ne..." Kad mi takav neko dođe onda bi najrađe instrumen nekom na glavi razbio :krez::krez:
|
Quote:
Da, da. Tada se pozornost slušatelja usmjerava ka šanku, a ne prema bini na kojoj su svirači. Znači svirači odsviraju "blokić", dirnu gosta u "žicu", a ovaj se "oblije" na šanku... Vuk sit, a ovce... ovce su tu negdje.... :top: |
mrzim kad zaradim previse para, pa neznam sta cu s njima :(
|
Quote:
|
Quote:
No s obzirom na tvoje postove na ovom forumu nekako mi se čini da nit imaš poznanika, ni ekipu iz banda, a sve sam uvjereniji da te i slučajni prolaznici pomalo izbjegavaju tako da nekako sumnjam da si upoznat sa takvim običajima druženja po benzinskim pumpama, pekarama, i fast food ustanovama. Da se razumijemo, ja ne sviram al sam često u društvu svirača a posebno tamburaša, i još nijedna svirka nije prošla bez nekog afterpartya u nekoj od takvih ustanova i to bez obzira koliko se novaca zaradilo. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Šifra: ...vozimo se zbog stajanja... |
Quote:
|
Quote:
LIK iksD |
Quote:
koje žensko mrzi kad ima previše para??? a da nam se ukaže kod Crlje u 5 i 15 ujutro kad mlatimo bureke sigurno bi imali šta pametnog da porazgovaramo dok je u tako feminiziranom stanju!!! |
Meni je najgore kad negde na svirci (gaži) sviramo ,a rulja priča među sobom :down:,tj onda ispada ko da smo radio.Nema mi goreg :angry:
|
Quote:
nisi na koncertu. na gaži si... |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 14:44 sati. |