![]() |
bok
I ja bih sada rado bio u blizini tog raznja!
hrvoje 111 |
Ja prazne birtije.
Znate di će biti ključ. |
......izgleda da je danas zatvoreno......:hik:
.....otvori M...... vrata, otvori bura me tuče.....otvori....:please: |
Quote:
|
Quote:
|
stigo klas iz inozemstva....
hehe pozdrav narodu i po običaju praznoj birtiji.... da si popijem nešto i pojedem nešto domaće jer mi je dosta paste ( tjesta ) za cijelu ovu godinu...sad bi samo neke juhe,nešto tekuće...zaboravio sam kako kašika izgleda.....ti talijani ne ne jedu ništa drugo osim tjestenine...katastrofa....a i nadrogiran sam redbullom....desetak komada svaki dan.....nisam ni spavao 10 dana... |
Quote:
|
polona daj ljudima nekaj pit da nebude da su zedni a gle kolko nas je sad u ovom svecanom trenutku na forumu kaj me iskreno cudi u ovo vrjeme ajde da je ponoc ali sad svaka cast:top:
|
Quote:
isto tako, subota je najslabije posjećen dan na forumu. polona, ja bum pelinkofca. :D edit: i deci mineralne |
Quote:
a di su ti deca??? |
Quote:
|
Quote:
decooooooooo, decoooooo |
Buuuššiii ,neće da plate !
Buuši, hi,hi,hi Bušii,hi,hi,hi Meni produženu kolu i maestru još jedan pelin,platit ću |
bla bla
Quote:
|
Quote:
katastrofa.....ošli na nastup kad smo se vratili u sobe nema fotoaparata, novaca,mp3 playera, playstationa..... eto tak je to u europi.... al čudno je kako nitko nije uzeo niti jedan jedini mobitel.....he he valjda im preskupo dekodiranje.... |
Ko je videl gažirati u ponedjeljak.
Staneš usput i normalno da nema nikoga h birtiji. Bum si sam škropca natočil pa idem doma spat. |
jel to birtija zatvorena ili ljudi odlučili bojkotirati....nikoga dva dana nije bilo tu,i mlijeko za kavu se ukiselilo,a teta Mica umire od dosade....
eto meni jedno tusrsko s kolom,velka vrućina bila danas,a mora se na baušteli radit...neznam kako vi al ja mrzim kad moj stari ide na godišnji...onda nađe posla da boli glava i naravno sve započne i onda odjednom u pola posla mora ići,a ti sine završi posao.......al lijepo bude to do sada sam bio i keramičar i krovopokrivač i zidar i električar i vočar i svašta...eto kako se na brzinu stvori jedna hrpa slova koja baš ništ ne znači,al bitno da sam ja to rekao i da to više nije u meni...a ujutro me svejedno čeka mješalica..... |
daj meni jedan kraš expres
|
može jedna topla čokolada prije spavanja....
|
falila mi malo ova naša birtija...al sad je u redu
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 21:24 sati. |