![]() |
Da pitam sam nešt usput.. oni famozni sus4 akordi su zapravo akordi s čistom kvartom umjesto velike terce ? ili ne ?
|
Quote:
|
A de si Matteo ,a svog druga nebi pozdravio
|
Quote:
Ili male :krez: Npr. Asus4 (ne asus, proizvođač računalne opreme:bonk::krez:): A-D-E :ples: |
Ne vidim konobara!!!:bonk:
Al ako ga netko vidi nek naruči pelinkovac za mene!! Platim mu rundu...:top: |
Quote:
kakva je to birtija kada nikada nikoga nema....pa nevolim ja baš uvijek sam piti...a vjerujem ni ostali...a teta konobarka se sam negdje šmuca...kak ona misli plaću zaradit...??? ....nek mi sada da ak je tu nešto vočno za popit.... |
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutroooooooooooooo oooooooooo!
moze kavica i studena limun! |
dobro vam jutro, dan, veče.
moram vam priznat da sam jučer uživao maximalno. u old bridge pubu smo svirali, a kako su svi na moru, ugostili smo(moj primaš i ja) gospodina Hleba, gospodina Mumleka, te gospodina Zavodju a.k.a. rodjo, te im se ovim putem zahvaljujem na jam sessionu. hvala. bogu hvala. |
Quote:
ja se duboko ispricavam pozdrav i tebi ivek pozdravi renata nesto ga nema na ovaj forum:top: |
navratih na jednu putnu......al opet nikoga u birtiji.....
onda ću ja sam popiti jednu cedevitu pa na put.....daleko je zadar.... :eatdrink: |
...kaj su svi otišli na godišnji????.....ajd konobarice Mica jednu cedevitu prije spavanja,...a za jutro mi pripremi jednu brzu na eks, po mogučnosti pelinkovac:top:
|
vratija se šime...!!! di je bija...???
eto pozdrav u kafani opet nikoga,morat ču je prmojenit... i tebe sam sit kafano......:harm: :bend: mico daj nešto za razbuđivanje nisam spavo 66 sati u komadu |
Mico, daj jedan ''šokački red-bul'' i ''friške'' novine.Moš i sjest kraj mene:krez:
|
Quote:
Daj i meni, ak je dobro! |
Quote:
To ti je zakon:top: protiv mamurluka uz paradajz čorbu kod nas šokaca:krez: :bonk: |
Quote:
Svako jutro popi jedan lavov... i ništa ti se gore taj dan ne može dogoditi. :D |
birtija je pjevala
:ples: Kak bi rekli ljudi iz jedne nase poznate serije "POLONA DAJ DVA GEMISTA"
|
daj meni slatke vode
|
brljo kaj pijes??
molim da se brljo opsluzi kad dode na moj racun:top: |
Jeruzalem
Quote:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 23:57 sati. |