![]() |
Quote:
Kako tako, prve su mi najgore, ali bez njih se moze, druga je zajebana. I cinjenica je da se tambura rastima... Nije nategnuta kao sto je bila :D |
mrzim da mi neko dira tamburuuuuuuu
|
Mrzim kad netko misli da je bas bubanj pa počne nabijat po njemu.
|
Quote:
- ej, đe ćeš ti s tim bubnjem? :bonk: |
na svirci najvise mrzim kad izgubim trzalice, a gubim ih prilicno cesto :bonk:
|
Ijao!
Quote:
|
mrzim kad mi neko kaže: '' A kakav si ti svirač ako ne piješ?''
pa nemoram ja piti i lokat i opijat se da bi bio svirač ili da bi se veselio na gaži i općenito, čista sranja i gluposti:mad: |
Quote:
kad mi primi vrat preko svih zica i to u vrijeme sviranja :box: |
Mrzim kad mi neko kaže za bas "jel to velika violina"!!!:angry: :violent:
|
mom basisti je jednom jedna doticna dama rekla onako u zanosu "daj pomeri to cimbalo" tako da je fora sa velikom violinom mala maca
|
i ovo sam zaboravio mrzim kada vidim da harmonikasu provuku karticu pored meha,kao fora placam sa dinom
|
Quote:
|
Heh, meni je jedan nabacal u kontru i kreditne kartice, zdravstvenu, osobnu itd. :rolleyes: :down: Poslije sam se zajebaval da to istresem van... A jedan mi je neku zlatnu lančugu obesil na glavu kontre, ja sam mu vratil, a poslije nije mogel naći pa je valjda mislil da sam mu ga ja popalil... Uf! Svašta čovjek doživi na gaži...
|
Quote:
Quote:
|
danas je neka loša biometeorološka prognoza.....
....sto godina nitko ništa ne mrzi i onda odjednom danas svi nešta mrze......:D :D :D .................................................. ................................ |
ima budala svakakvih,ali i mi smo budale govorim u svoje ime pa trpimo razne idiote sve zbog love
|
Quote:
|
Quote:
|
To nije ništa, znam jednog koji barem 19 kompleta žica godišnje potroši! :krez:
|
Quote:
Koje žice koristi kad se tako lome??????????? |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 14:30 sati. |